Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Zo blijf je tot over je oren verliefd na de komst van je baby

Bram
3 min read

Mama en papa worden is een van de mooiste ervaringen die twee personen met elkaar kunnen delen. Maar als je baby geboren wordt kan romantiek soms ver te zoeken zijn. Lees hier hoe je tot over je oren verliefd blijft na de komst van je baby.

Plan een avondje voor je twee

Avondjes voor twee zijn belangrijk in elke relatie, ze worden zelfs nog belangrijker nu jullie ouders zijn. Plan minstens één keer per maand een avond waarin jullie samen iets leuk kunnen doen. Maak jezelf mooi, neem elkaars hand vast en denk aan waarom jullie op elkaar verliefd zijn geworden.

Praat met elkaar

Plan elke dag een moment waarin je met elkaar kan praten. Het hoeft niets belangrijk te zijn, gewoon iets wat je met elkaar wil delen.

Hou het speels

Elk koppel heeft een paar speciale grapjes die alleen zij begrijpen. Koester de momenten dat je samen lacht en gek doet. Ze zorgen ervoor dat je verliefd blijft.

Geef elkaar rust

Hoe graag we onze kinderen ook zien, elke ouder heeft tijd alleen nodig om de batterijen op te laden. Wissel met je partner af en geef elkaar die belangrijke tijd alleen. Je relatie zal alleen maar beter worden.

Een complimentje doet altijd goed

Vaak zeggen we niet hoe dankbaar we elkaar zijn voor de kleine dingen in het leven. We gaan ervanuit dat ze niet belangrijk genoeg zijn om luidop te zeggen. Probeer elkaar toch af en toe te een complimentje te geven. Al was het maar om te zeggen dat je blij bent dat de afwas gedaan is.

Zet je gsm uit

Als je maar een uurtje hebt voor je baby opnieuw wakker wordt, zorg er dan voor dat dat uurtje telt. Heb je tijd nodig om achter je computer of telefoon even te ontspannen na een lange werkdag? Zet er dan best een tijdslimiet op. Ruim ’s avonds het speelgoed op, laat kaarsen branden, luister naar muziek en geniet van elkaar

Kijk naar wat wij gedaan hebben!

Je kind is de meest perfecte uiting van jullie liefde. Als jullie ’s avonds samen in de zetel zitten, fluister dan eens zachtjes ‘Wat hebben wij dat goed gedaan’!

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…