Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Zo breng je jouw orgasmes tot een hoger level

Anja
2 min read

Heb jij moeite met een orgasme krijgen?  Of vind jij het krijgen van een orgasme niet zo denderend? Dan doe je misschien iets verkeerd. Hieronder 5 tips om jouw orgasmes tot een hoger level te brengen.

1. Oefenen

Je kunt je bekkenbodemspieren trainen om een intenser orgasme te ervaren. Ga op je rug liggen, buig je knieën, span je bekkenbodemspieren aan terwijl je je billen de lucht in duwt en herhaal deze oefening 10 keer. Doe deze oefening dagelijks en je zult zien dat je orgasmes gegarandeerd lekkerder worden.

2. Edging

Deze Engelse term houdt in dat je jezelf opwindt tot je bijna een orgasme krijgt en dan stopt. Je laat jezelf tot rust komen en vervolgens breng je jezelf opnieuw bijna tot je hoogtepunt. Herhaal dit een paar keer en de laatste keer ga je door totdat je klaarkomt. Je zult een geweldig orgasme ervaren.

3. Masturberen

Zelfbevrediging is de beste manier om je lichaam te leren kennen. Op deze manier kom je erachter wat jij het lekkerst vindt en kan je dit vervolgens aan je partner doorgeven.

4. Sportschool

De sportschool is niet alleen geschikt om af te vallen of om spieren te kweken. Het zorgt ook voor sterkere orgasmes. Door veel te sporten, wordt er bloed door je lichaam gepompt. Hierdoor wordt je orgasme intenser.

5. Praten

Praten met elkaar is één van de belangrijkste regels van seks. Communiceer met je partner over je verlangens en geef hem tips hoe hij je het beste kan beminnen.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…