Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Zo flirt je met een verlegen jongen

Bram
2 min read

Een verlegen jongen kan echt schattig en sexy zijn. Flirten met een verlegen jongen is niet eenvoudig, je zal een stuk trager en voorzichtiger te werk moeten gaan. Deze 5 tips zullen je een stuk vooruit helpen.

1.Flirt als jullie alleen zijn

Verlegen jongens houden niet van te veel aandacht. Geef hem de kans om jou aan te spreken als je alleen bent. Verlegen jongens kunnen erg nerveus worden als ze het gevoel hebben dat veel mensen naar hem kijken. Hou jullie contacten vriendschappelijk en open. Dat doe je door ervoor te zorgen dat de groep niet te groot maar ook niet te klein is. Het is belangrijk dat hij zich op zijn gemak voelt, zo zal je het meeste succes hebben.

2.Hou het vriendschappelijk

Probeer eerst een vriend te zijn in zijn vriendengroep. Organiseer bijvoorbeeld een vriendschappelijk avondje uit. Je zal elkaar beter leren kennen en hij zal zich meer op zijn gemak voelen bij jou.

3.Zoek uit wat hem interesseert

Als je verliefd bent op een verlegen jongen zal jij initiatief moeten nemen. Zoek uit wat hem interesseert en stel er vragen over. Hij zal je vragen graag beantwoorden en zich goed bij je voelen. Zoek daarna dingen die jullie beiden interesseren, het is de eerste belangrijke stap in het verleidingsproces.

4.Vraag hulp

Om de een of andere reden vinden jongens het echt leuk als we hun hulp nodig hebben. Wat de reden ook is, het is schattig en we houden ervan. Hou dus op met na te denken over hoe je hem kan verleiden en vraag hem om hulp. Je zal meer tijd spenderen in elkaars gezelschap en misschien vind hij de moed om met je terug te flirten.

5.Hou vol

Een verlegen jongen heeft het vaak maar traag door dat je hem leuk vindt. Heb geduld en geef voldoende hints. Lach veel naar hem, raak hem subtiel aan en laat de flirt magie zijn werk doen.

 

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…