Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Zo pak je de ochtend na een onenightstand aan

Anja
2 min read

Een onenightstand kan heel leuk en spannend zijn. Wanneer twee mensen met wederzijdse instemming met elkaar in bed belanden, is er natuurlijk niet zo veel aan de hand. Het wordt misschien een ander verhaal als je je avontuurtje achteraf beklaagt. Het was niet de bedoeling dat dit gebeurde. Maar het is wel gebeurt en dus moet je het dan zo goed mogelijk “afronden”. Vertrek niet als een dief in de nacht, maar neem de volgende morgen op een normale manier afscheid van elkaar. Wil je niet blijven slapen, maak dit dan direct duidelijk als jullie besluiten om seks te hebben.

Maak de ander duidelijk wat je wilt

Was het voor jou eenmalig, maak dat dan zo snel mogelijk duidelijk zodat de ander geen verwachtingen heeft over een mogelijk vervolg. Realiseer je wel dat je in een ongemakkelijke positie bent terechtgekomen na een onenightstand. Zeker als je een relatie hebt of als degene met wie je seks had bijvoorbeeld je baas is of de man van je beste vriendin.

Als het risico bestaat dat er problemen van komen, dan moet je zo snel mogelijk duidelijk zijn naar elkaar. En misschien maken jullie beter afspraken over geheimhouding, al kun je daar natuurlijk nooit helemaal zeker over zijn.

Zorg dat de verstandhouding met de ander goed blijft

Ook al was het voor beiden eenmalig, zorg ervoor dat je verstandhouding met die ander goed blijft. Groet elkaar als jullie elkaar tegenkomen, en als jullie collega’s zijn, stel je dan op het werk zeker professioneel op. Maar geen toespelingen over jullie avontuurtje, zeker niet als er anderen bij zijn. Houd het voor jezelf, dat zal de ander ook zeker waarderen.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…