Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Zo slapen de Rode Duivels op het WK in Rusland

Lore
5 min read

Er is geen ontkennen aan: het WK is voor onze Rode Duivels goed gestart. Veel hebben we te danken aan hun enorme talent, maar ook het tactische huiswerk van bondscoach Roberto Martinez en de vele inspanningen van de medische staf en Philippe Rosier, Health & Performance Manager bij de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) hebben geloond. Zeker die laatsten hebben het onderste uit de kan gehaald om de Rode Duivels zo goed mogelijk voor te bereiden op het tornooi. Ook ter plaatse is alles voorzien: van uiterst professionele begeleiding overdag tot de ideale omkadering ’s nachts. Wist je namelijk dat elke Rode Duivel slaapt op een persoonlijk Ergosleep® Bed waarbij zowel de bedbodem als matras aangepast is aan zijn slaapprofiel?

Ontdek snel meer over de bedden van de Rode Duivels, inclusief tips over hoe je zelf als een Rode Duivel kan slapen!

Recuperatie en optimale nachtrust

In Rusland worden de Rode Duivels de hele dag door omringd door een professioneel team van sportartsen, fysiotherapeuten, massagetherapeuten en voedingsdeskundigen. Maar ook ’s nachts moet de omkadering optimaal zijn. “Op zo’n groot tornooi zijn recuperatie en optimale nachtrust namelijk van cruciaal belang. Daarom wilden we niets aan het toeval overlaten hebben we na een grondig marktonderzoek beslist om onze Rode Duivels te laten slapen in gepersonaliseerde Ergosleep®-bedden in lijn met hun SLAAP-DNA®,” verduidelijkt Chris Van Puyvelde, Technisch Directeur KBVB.

Wat is het Ergosleep® Bed waarin de Rode Duivels slapen?

Elk lichaam is uniek. Ook dat van onze Rode Duivels. Waarom zouden ze dus allemaal op eenzelfde bed moeten slapen? Net daarom ontwikkelde Ergosleep® lattenbodems en boxsprings die in combinatie met de juiste matras en hoofdkussen op iemands slaapprofiel of SLAAP-DNA® worden afgestemd. Aangezien je slaapt op maat van je lichaam, ben je verzekerd van een perfecte nachtrust en een optimale recuperatie van je lichaam en ruggengraat in het bijzonder. Het gevolg? Je slaapt voelbaar beter, je hebt minder last van rugpijn, je bent overdag minder vermoeid en je wordt uitgerust wakker. Zaken waar iedereen, zeker ook elke Rode Duivel, baat bij heeft.

Wat is het SLAAP-DNA® van Ergosleep®?

Concreet is het SLAAP-DNA® de neerslag van een Digitale Nachtrust-Analyse. Dat is een soort slaaponderzoek dat bij elke slaper kan uitgevoerd worden. Ook de Rode Duivels werden daartoe een voor een uitgenodigd in de Ergosleep®-belevingsstudio, een gezellige cabine die je in elke Sleeplife®-beddenwinkel vindt. Daar werd hun persoonlijke SLAAP-DNA® of slaapprofiel op basis van hun gewicht, lichaamsbouw en favoriete slaaphouding met digitale perfectie in kaart gebracht. Elk SLAAP-DNA® werd vertaald naar een uniek Ergosleep®-bed, volledig op maat van elke Rode Duivel.

Slaapcomfort voor twee

Ondertussen zijn de partners van onze Rode Duivels ook al eens langsgekomen op het WK. En ja, ze konden zeker en vast samen slapen: er werd voor elke Rode Duivel namelijk een dubbel bed voorzien. Zo konden de Duivels en hun partners het bed met elkaar delen, zonder de voordelen van het SLAAP-DNA® te moeten missen.

De voordelen van een SLAAP-DNA®-bed op een rij:

Een gepersonaliseerd bed vangt de drukverschillen op die je lichaam op de matras en matrasdrager uitoefent. Hierdoor krijgt het overal de juiste ondersteuning en vormt je ruggengraat een mooie S-curve. Je lichaam wordt helemaal gedragen. En dat heeft zo zijn voordelen:

  • Je spieren kunnen volledig ontspannen, waardoor je lichaam optimaal recupereert van wat het overdag doet.
  • Je hoeft niet eerst tal van slaaphoudingen uit te proberen om in slaap te vallen. Aangezien je bed is afgestemd op je favoriete slaaphoudingen lig je meteen goed.
  • Je slaapt beter, rustiger en wordt uitgerust wakker. Klaar om er weer volop tegenaan te gaan.
  • Overdag ben je minder vermoeid. Je bed geeft je genoeg energie voor een hele dag.
  • Je hebt veel minder last van rug-, schouder-, heup- of nekpijn. Zowel tijdens als na het slapen.
  • Je bed evolueert mee met de tijd. Zo kan je je bed opnieuw instellen als je zwanger bent of een aantal kilo’s bijgekomen bent.

Uiteraard allemaal handige eigenschappen voor onze Rode Duivels!

Zelf slapen als een Rode Duivel?

Ergosleep®, dat trouwens op en top Belgisch is, is al meer dan 30 jaar dé specialist in ergonomische slaapsystemen. Hun producten zijn wereldwijd gepatenteerd, wetenschappelijk onderbouwd en getest én aanpasbaar naarmate je lichaamsprofiel wijzigt. In Vlaanderen en Brussel zijn de slaapsystemen van Ergosleep® exclusief te verkrijgen bij Sleeplife. Op de website van Sleeplife kan je dan ook een afspraak maken om zelf je SLAAP-DNA®! te laten bepalen. Zin in een unieke, boeiende ontdekkingstocht naar een bed dat naadloos aansluit op je lichaamsprofiel? Maak hier een afspraak en ontdek je SLAAP-DNA®!

Door Lore

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…