Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Zo versier je een verlegen man

Anja
2 min read

De man waar je van een afstandje van hebt besloten dat hij jouw verovering wordt blijkt bij het eerste contact een hele verlegen man te zijn. Besluit voor jezelf of hij het werk waard is, want een verlegen man versieren kost wat meer moeite. Je gaat er voor, hij is het helemaal.

Wees niet te dominant

Als hij verlegen is zal dat waarschijnlijk betekenen dat hij niet veel ervaring heeft met flirten. Als je jezelf overdreven voor zijn voeten werpt zal hem dat alleen maar afschikken. Wees niet te dominant en stel jezelf ook een beetje verlegen op. Begin met zoiets als ‘Ik doe dit normaal gesproken nooit maar ik zag jou en ik vind jou eigenlijk best wel leuk’. Probeer hem op z’n gemak te stellen onder het genot van een door jou aangeboden kopje koffie.

Maak een onopvallend praatje

Breek het ijs door over niet al te directe onderwerpen te praten. Probeer hem uit zijn schulp te lokken door open vragen te stellen want als hij een vraag met alleen ja of nee kan antwoorden zal hij dat zeker niet laten. Als de babbel dan eenmaal op gang komt houdt niks jullie meer tegen!

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…