scrollTop top

Zo word je onweerstaanbaar voor mannen

Zo word je onweerstaanbaar voor mannen

Wat vindt een man aantrekkelijk aan een vrouw? We hebben allemaal wel momenten dat we aantrekkelijk gevonden willen worden. Dus wat doe je? Je zoekt een sexy jurkje uit, je zit een half uur voor de spiegel en je trekt hoge hakken aan. Mannen zijn visueel ingesteld en gaan voor uiterlijk, toch? Dat is niet helemaal waar! Natuurlijk is je uiterlijk een belangrijke eerste indruk, maar mannen willen meer, zeker als ze serieus een partner zoeken. Wij zochten uit welke 4 types gedrag mannen echt aantrekkelijk vinden. Zo word je dus onweerstaanbaar voor mannen.

Zelfvertrouwen

Ben je gelukkig met wie je bent, dan heb je een voelbare en zichtbare rust over je. Mannen merken dat en vinden dat echt heel erg aantrekkelijk.

Ontspannen

Het is altijd spannend als je met een interessante man in gesprek raakt, maar probeer je altijd te ontspannen. Aantrekkelijke mensen zijn relaxed en ze genieten van het moment. De kunst om te ontspannen en genieten van het moment maakt je onweerstaanbaar.

Passies

Als je over dingen praat waar je gepassioneerd over bent, kom je helemaal tot leven; je gaat stralen, er komt een 'twinkeling' in je ogen. Deze opwinding over wat jou drijft of motiveert in het leven is besmettelijk en maakt je onweerstaanbaar.

Zorgzaam en lief

In principe is iedereen wel zorgzaam en lief. Iedereen heeft behoefte aan liefde, zorg en aandacht. Vaak laten we dat niet meteen zien, zeker niet in het begin. Het onderwerp lijkt een beetje te soft voor een eerste date. Maar waarom zou je het verbergen? Mannen vinden lieve vrouwen geweldig.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  232.001.832
 • Aantal
  doden
  4.753.357
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  1.238.358
 • Aantal
  doden
  25.568

Schrijf je in op “Gezond Vandaag” en ontvang de beste artikels dagelijks in je mailbox!