Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

3 redenen waarom je matte lipstick moet dragen

Anja
2 min read

Er zijn veel manieren waarop je jezelf mooier kunt maken. Make-up is daar natuurlijk het aangewezen middel voor en in dit artikel gaan we het specifiek hebben over lipstick.

Een soort lipstick die je tegenwoordig steeds meer ziet, is matte lipstick. We gingen op zoek naar de beste redenen om matte lipstick te dragen. Misschien kunnen ze jou ook overtuigen.

1. Het loopt minder snel uit

Matte lippenstift blijft over het algemeen een stuk beter zitten dan lipsticks met een hydraterende of glanzende formule. Daarom is een matte lippenstift een veilige keuze als je een tijdje geen moment hebt om je lipstick bij te werken. Matte lipstick kun je zonder problemen uren laten zitten zonder er iets aan te doen.

2. Wanneer je oneven of dunne lippen hebt

Door het dragen van een wat donkere matte lipstick lijken jouw lippen direct wat voller en mooier. Belangrijk is dat je je lippen niet bij gaat tekenen want dat werkt alleen voor foto's. In het echt zal het opvallen dat je lippen niet echt zijn.

3. Als je wilt gaan voor een zwoele uitstraling

Uit onderzoek is gebleken dat vrouwen met een matte lipstick door mannen interessanter worden gevonden. De matte lipstick geeft vaak een geheimzinnige zwoele uitstraling en is daardoor erg in trek bij de mannen.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…