scrollTop top

3 redenen waarom je moet flirten in je relatie

3 redenen waarom je moet flirten in je relatie

Hebben jullie inmiddels een langdurige relatie en is de verliefdheid er een beetje af? Jullie hebben het waarschijnlijk nog steeds heel goed samen, het is alleen allemaal een beetje gewoontjes geworden. Af en toe mis je het flirten wat jullie op het begin deden wel. Hieronder 3 redenen waarom iedereen moet flirten in een relatie!

1. Verliefdheid

Flirten brengt verliefde gevoelens teweeg. Als jullie vaker met elkaar flirten, komen de liefdeskriebels die jullie op het begin hadden weer helemaal terug. En zo ook de persoon waar je toen verliefd op bent geworden.

2. Spanning

Begint jullie relatie een beetje ‘saai’ te worden? Door met elkaar te flirten brengen jullie de spanning gegarandeerd terug. En dat hoeft niet altijd face to face. Jullie kunnen elkaar ook flirterige en spannende berichtjes sturen via bijvoorbeeld Whatsapp of Snapchat.

3. No friendzone

Als je een lange relatie hebt, kan het zijn dat jij en je partner meer beste vrienden worden dan een verliefd koppel. Natuurlijk is het heel positief dat je partner ook je beste vriend(in) en soulmate wordt. Maar als je regelmatig met elkaar flirt, voorkom je dat je relatie meer op vriendschap dan op liefde en verliefdheid begint te lijken.

Lees ook:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  239.413.982
 • Aantal
  doden
  4.881.023
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  1.276.221
 • Aantal
  doden
  25.732

Schrijf je in op “Gezond Vandaag” en ontvang de beste artikels dagelijks in je mailbox!