Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

4 problemen die vrouwen met lang haar zeker zullen herkennen

Anja
2 min read

We hebben er een haat-liefdeverhouding mee: onze lange haren! Als het allemaal lukt, ziet het er werkelijk waar prachtig uit, maar onze haren hebben er vaak geen zin in. Uren bezig zijn met het föhnen van die volle haarbos, geen schattige knot kunnen maken, lange lokken die in je nek kleven in de zomer. Hieronder de 4 meest voorkomende problemen die vrouwen met lang haar zeker zullen herkennen:

1. Extra ‘bite’ tijdens het avondeten

Heb jij gekookt? Dan kan het hele gezin genieten van een extra ingrediënt op hun bord. Je haren zijn zo verschrikkelijk lang dat het bereiden van eten niet zonder struggles gaat. Vooral het maken van de saus zorgt voor de nodige problemen. Bovendien kan je ook vaak genieten van haartjes die in je mond kruipen.

2. Verstopt

Je huisgenoten of partner zien meteen wanneer jij gedoucht hebt. Haren op de muren, het doucheputje verstopt, haren in de kam… Haren overal.

3. Rits

Draag je een leuk vest met een rits? Probeer je ontspannen je warme winterjas dicht te ritsen? Dit is bijna een onmogelijke opgave. Je haar komt altijd tussen de rits vast te zitten.

4. Dure hobby

Je badkamer staat vol met de nodige chemische goedjes om jouw haar er zo mooi mogelijk uit te laten zien. Speciale shampoos, peperdure conditioners, haarspray, noem maar op. Je partner wordt er niet goed van.

Heb jij dun of dik haar? Of wil je je droog haar weer glanzend krijgen?

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…