Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

5 feiten over verliefdheid die niemand je vertelt

Anja
3 min read

Weleens echt verliefd geweest? Dan ben je vast van deze feiten op de hoogte. Net weer verliefd? Dan was je ze misschien even vergeten. Hieronder vind je 5 feiten over verliefdheid die niemand je vertelt.

1. Al het andere lijdt eronder

Als je verliefd bent kun je maar aan één ding denken, maar dat beïnvloedt wel al het andere dat je ook bezig zou moeten houden. Op je werk kun je je niet meer concentreren en vaak lijdt ook je sociale leven eronder. Pas op dat dit niet te erg wordt en vind je focus weer snel terug, voor het je in de problemen brengt.

2. Je maakt een perfect plaatje in je hoofd

In je hoofd zul je degene waar je je crush op hebt helemaal idealiseren. Alle eigenschappen of eigenaardigheden waar je zo nog je twijfels over hebt zullen in je hoofd niet meer bestaan. Na verloop van tijd, als de ergste verliefdheid over is verandert dit, dan zie je deze mindere punten van je grote liefde wel.

3. Je luistert niet naar goed bedoelde adviezen

Raadt je moeder je af om met hem om te gaan? Zeggen je vriendinnen dat je het rustig aan moet doen? You don't care! Je slaat hun adviezen in de wind en volgt alleen je eigen gevoel. Probeer toch serieus na te denken over wat ze zeggen, misschien zit er wel een kern van waarheid in. Ze zeggen het immers om je te helpen.

4. De dagen die je aftelt tot de volgende date duren ontzettend lang

Is het maandag en heb je pas op vrijdag weer met je crush afgesproken? Dat wordt een lange week! Bereid je voor op dagen die eeuwen lijken te duren en nachten waar geen einde aan komt.

5. Je praat en denkt alleen nog maar over hem

Je vriendinnen zullen af en toe gillend gek van je worden als je weer over zijn interessante hobby's begint en zelf zul je merken dat je vaak wegdroomt en dan weer over hem zit te zwijmelen. Alleen nog maar over je crush praten en denken hoort er helemaal bij, een teken dat je écht verliefd bent!

Ben jij op dit moment verliefd? In welke van deze 5 punten herken jij jezelf?

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…