scrollTop top

5 manieren om hem voor jou te winnen

5 manieren om hem voor jou te winnen

Heb je al een tijdje een oogje op een leuke kerel? Of misschien heb je wel een sexy collega waar je graag eens het bed zou willen delen? Maar hoe pak je dit nu aan?
Hieronder 5 manieren om hem voor jou te winnen!

1. Smile

Een gelukkige vrouw is aantrekkelijker dan een ongelukkige. Veel lachen maakt je aantrekkelijker voor mannen. Glimlach veel en probeer oogcontact te maken.

2. Lichaamscontact

Mannen zijn lichamelijk ingesteld en vinden het verschrikkelijk fijn om aangeraakt te worden. Geef hem bijvoorbeeld een tikje tegen zijn hand, of wrijf over zijn arm als je iets tegen hem zegt. Dit zal gegarandeerd zijn aandacht trekken.

3. Maak oogcontact

Uit onderzoek blijkt dat verliefde koppels elkaar 75% van de tijd in elkaars ogen kijken. Kijk hem dus vaak en lang aan op een zwoele manier!

4. Luister

Mannen vinden het verschrikkelijk aantrekkelijk als een vrouw interesse toont. Luister naar wat hij te vertellen heeft, ook al is het niet zo interessant. Stel vragen en kom geïnteresseerd over.

5. Aandacht

Geef hem meer aandacht dan de andere mannen in jullie omgeving. Op deze manier laat je hem speciaal voelen en hij zal vanzelf interesse voor jou gaan ontwikkelen.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  522.422.305
 • Aantal
  doden
  6.268.440
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  4.134.293
 • Aantal
  doden
  31.675

Schrijf je in op “Gezond Vandaag” en ontvang de beste artikels dagelijks in je mailbox!