Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

5 signalen die tonen dat hij jullie relatie serieus neemt

Anja
2 min read

Jij denkt al redelijk serieus over de relatie en je denkt soms al na over een toekomst met hem. Hoe denkt hij hier nu over? Hieronder 5 signalen die aantonen dat hij jullie relatie serieus neemt.

Jij komt op de eerste plaats

Jullie zijn nog niet elke dag samen, maar jij staat wel duidelijk op de eerste plek. Waar hij voorheen meerdere avonden per week met zijn vrienden in de kroeg zat, ligt hij nu liever met jou op de bank een romantische film te kijken.

Je wordt betrokken bij de familie

Als hij een bruiloft of een verjaardag heeft, wordt jij altijd uitgenodigd. Hij betrekt je bij zijn familie. Dit betekent dat hij het aardig serieus begint te nemen.

Zijn vrienden willen jou vrienden worden

Zijn vrienden nodigen je uit op Facebook en proberen veel interesse in je te tonen. Dit betekent dat hij wel degelijk tegen hen gezegd heeft dat jij een blijvertje bent en geen tijdelijke ‘scharrel’.

Hij laat jou beslissen wat te doen op dates

Als jullie op date gaan, mag jij altijd kiezen wat jullie gaan doen. Dit betekent dat het hem niet uitmaakt zolang hij maar bij jou is.

Hij is geïnteresseerd in je familie en vrienden

Hij is volop geïnteresseerd in jouw familie en vrienden. Dit betekent dat hij het best wel serieus neemt. Anders zou hij nooit de moeite nemen om hen beter te leren kennen.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…