scrollTop top

Deze signalen tonen aan dat jullie relatie lang zal duren

Deze signalen tonen aan dat jullie relatie lang zal duren

Je hebt een fantastische relatie en je ziet je partner doodgraag. Je hebt het gevoel dat hij of zij de ware is en dat jullie voor eeuwig samen blijven. Maar hoe weet je dit nu zeker? Hieronder 4 signalen die aantonen dat jullie relatie lang zal duren.

1. Graag samen

Naast jullie ‘qualitytime’ onder de lakens, doen jullie ook graag andere dingen samen: uit eten, lekker chillen met jullie vrienden, wandelen in het park, uitstapjes of soms gewoon urenlang praten. Jullie relatie is meer dan alleen seks.

2. Goede communicatie

Jullie kunnen elkaar begrijpen zonder en met woorden. Als één van jullie een berichtje stuurt, wordt er altijd direct op gereageerd. Geen kinderachtige spelletjes. Ook als één van jullie met iets zit, wordt er meteen over gepraat. Jullie praten veel en begrijpen elkaar door en door.

3. Fantaseren over de toekomst

Als jullie plannen maken voor de toekomst of bijvoorbeeld samen fantaseren over hoe jullie leven er over 5 jaar uitziet dan gaat het altijd over jullie samen.

4. Gevoel voor humor

Naast seks en goed overeen komen, is lachen ook heel belangrijk in een relatie. Als jullie verschillende humor hebben, kunnen we je nu al vertellen dat jullie relatie misschien geen stand zal houden. Maar sowieso is samen lachen een belangrijke factor in de relatie. Het moet er niet altijd serieus aan toegaan.

Lees ook:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  523.405.480
 • Aantal
  doden
  6.270.727
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  4.134.293
 • Aantal
  doden
  31.675

Schrijf je in op “Gezond Vandaag” en ontvang de beste artikels dagelijks in je mailbox!