Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Deze 4 vreemde zaken tonen aan dat hij goed is in bed

Anja
2 min read

Je hebt een leuke man ontmoet en jullie beginnen met daten. Jullie hebben nog geen seks gehad maar stiekem fantaseer je er wel eens over. Hoe is hij in de slaapkamer? Als je erachter wilt komen of hij goed in bed is, let dan op de volgende 4 tekenen.

1. Grote eetlust

Heeft hij een stevige eetlust? Grote liefhebbers genieten van alle dingen in het leven, en dan vooral sensuele dingen zoals eten. Een goede eetlust betekent dan ook meestal dat hij ook een hoog libido heeft.

2. Gebaren

Gebruikt hij allemaal drukke gebaren wanneer hij jou iets uitlegt? Dan is hij hoogstwaarschijnlijk ook in bed geen stijve hark. De kans is groot dat hij ook in bed bewegelijk is.

3. Goede danser

Heeft hij losse heupen? Dan is hij gegarandeerd een succes in de slaapkamer. Vooral als hij zijn onderlichaam los van zijn bovenlichaam kan bewegen zal hij uitblinken tussen de lakens.

4. Luisterend oor

Kan hij goed naar je luisteren? Is hij één en al oor als jij iets te vertellen hebt? Dit betekent dat hij het belangrijk vindt om te weten hoe jij je voelt. Hij zal dus ook luisteren naar je seksuele verlangens. Hij wil je ook in bed goed laten voelen.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…