Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

5 verboden onderwerpen tijdens de eerste date

Olivier
2 min read

Help! Je hebt een leuk persoon ontmoet en jullie gaan op date. Een eerste dat is altijd super spannend. Er kunnen zoveel dingen fout gaan. Wat moet ik doen als er een ongemakkelijke stilte valt? Vind hij of zij het eten wel lekker? Genoeg dingen om je zorgen over te maken tijdens zo’n eerste date. Het beste is om je niet teveel zorgen te maken en gewoon te genieten! Een paar dingen kun je beter vermijden. Hieronder 5 dingen waar je absoluut niet over wilt beginnen tijdens de eerste date!

Je ex

Heb jij een ex-partner die nog steeds heel bijzonder voor je is? Waar je speciale momenten mee hebt beleefd en die nog steeds een plekje in je hart heeft? Dit is geen probleem, maar begin hier alsjeblieft niet over op een eerste date. Dit levert ongemakkelijke situaties op en kan hem afschrikken.

Je levensideaal

De meeste vrouwen vinden het heerlijk om over ‘huisje, boompje, beestje’ te praten (toch als ze gemiddeld ouder zijn dan 20). Over hoeveel kinderen ze wil, in wat voor huis ze wilt wonen, noem maar op. Deel dit niet op een eerste date. Mannen hebben van nature al een bepaalde bindingsangst, wanneer je het woord kinderen in de mond neemt, zal deze alleen maar erger worden. 

Gênante verhalen

Het is natuurlijk belangrijk dat je eerlijk bent op een eerste date. Ga echter niet allemaal gênante verhalen vertellen. Je kunt beter wachten tot je elkaar wat beter kent, voordat je verteld hoe je toen je 16 was kotsend naar huis liep na een avond stappen.

Soa’s

Begin tijdens een eerste date nooit *ik herhaal* nooit over soa’s. Deze informatie kun je delen wanneer jullie na een paar afspraakjes het bed in duiken, maar op een eerste date is het niet verstandig hierover te beginnen. Hij wilt liever niet horen, wat er allemaal met je vagina is gebeurd voordat je met hem op date ging.

Girls stuff

Bewaar discussies over de nieuwste modetrends of de nieuwste roddels liever voor een avondje uit met je vriendinnen. Wanneer je hierover op een eerste date begint, zal zijn aandacht snel afdwalen en dat willen we natuurlijk niet.

Door Olivier

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…