Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

6 dingen die elke vrouw haat aan mannen

Camille
2 min read

Mannen zijn soms een bron van irritatie. Maar kunnen ze daar wat aan doen of zijn wij vrouwen gewoon te kritisch? Vaak zijn mannen zich van geen kwaad bewust als ze doen wat ze doen. Of juist niet doen wat ze zouden moeten doen. Mannen zijn anders dan vrouwen. Vrouwen komen van Venus, mannen komen van Mars luidt het gezegde. En dat is niet voor niets.

Ruim je troep op!

Mannen laten altijd alles slingeren en zijn dus ook altijd alles kwijt. Hun sokken liggen waar ze ze hebben uitgetrokken, d vuile was ligt niet in maar naast de wasmand, het dopje zit niet op de tube tandpasta, de wastafel heeft hij nadat hij zich nat heeft geschoren “vergeten” schoon te maken. Grrrr. En dan zijn we er nog niet: hij is altijd alles kwijt. Zijn sleutels, zijn telefoon, zijn portefeuille. Jij bent zijn redder in nood want jij weet natuurlijk wel waar hij die envelop met belangrijke stukken voor zijn zakelijke bespreking heeft neergelegd.

Hè, wat zei je?

Je praat tegen hem en hij reageert met instemmende geluiden, maar als je hem vervolgens vraagt of hij wel gehoord heeft wat je zei blijkt dat niet het geval te zijn. Of hij belooft om iets te doen en vervolgens doet hij het niet en zegt heel onschuldig dat hij het is vergeten of er niet aan toegekomen is. Wij vrouwen zijn de regelneven in een relatie. Wij zorgen ervoor dat alles op rolletjes loopt in het gezin, dat afspraken worden nagekomen, verjaardagen niet vergeten en dat het een beetje opgeruimd en overzichtelijk blijft in huis. En hij? Hij zorgt ook voor jou, want ook al erger je je soms omdat hij wéér een grote aankoop heeft gedaan zonder het eerst met jou te overleggen, hij is de liefde van je leven. En daar kun je meer van hebben dan van welke andere man ook.

Lees ook

Door Camille

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…