scrollTop top

4 dingen die mannen nooit zullen begrijpen over vrouwen

4 dingen die mannen nooit zullen begrijpen over vrouwen

Voor veel mannen blijven vrouwen een raadsel. Ze zullen de vrouw waarschijnlijk nooit begrijpen. Sommige dingen zijn voor vrouwen heel logisch maar voor mannen een grote puzzel. Wij hebben vier dingen voor jullie op een rijtje gezet die mannen nooit maar dan ook nooit zullen begrijpen!

1. Waarom zijn vrouwen zo besluiteloos?

Vrouwen denken heel veel na over het gevolg van verschillende beslissingen. Daarom maken ze het soms lastig voor zichzelf om de knoop door te hakken. Veel vrouwen kunnen echt niet kiezen. Mannen weten dat dit nergens voor nodig is, want mannen nemen sneller logische beslissingen.

2. Beha uittrekken

Het ‘o zo fijne gevoel’ wanneer je je beha kunt uittrekken. Aan het einde van de dag, wanneer je thuis bent, is het altijd een verademing als je je beha kunt uitdoen en met een joggingsbroek in de zetel kunt liggen. Mannen zullen nooit voelen hoe fijn dit is.

3. Shopverslaving

Vrouwen kunnen nooit genoeg kledij hebben. Een mooie zwarte skinny jeans, waarvan je er al twee hebt, kun je écht niet laten liggen. Want hij is net een tikkeltje anders dan die andere broeken in je kast, echt waar. Ook kan een vrouw nooit genoeg schoenen hebben, toch?

4. Romantische films

Vrouwen houden van romantische films zoals The Notebook of The Princess Diaries. De meeste mannen begrijpen dat helemaal niet. Die romantische films zijn veel te voorspelbaar, mannen willen liever spanning en actie in een film.

Lees ook:

Deze dingen doet elke vrouw stiekem!

Deze vrouwelijke gewoontes vinden mannen heel aantrekkelijk

Deze karaktertrekken vinden mannen heel aantrekkelijk


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  232.001.822
 • Aantal
  doden
  4.753.357
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  1.238.358
 • Aantal
  doden
  25.568

Schrijf je in op “Gezond Vandaag” en ontvang de beste artikels dagelijks in je mailbox!