Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

6 dingen die iedereen met spierwitte benen herkent

Anja
2 min read

Ben jij nu eenmaal niet gezegend met een makkelijk bruinende huid? Worden jouw benen regelmatig uitgemaakt voor ‘melkflessen’? Hieronder 8 dingen die iedereen met spierwitte benen herkent.

1. De winter is je favoriete seizoen

Eindelijk: geen jurkjes, rokjes en shorts meer. Nu kun je gewoon weer je witte beentjes bedekken voor de komende maanden.

2. Vergelijken

Iedereen wilt continu zijn of haar “o zo bruine armen of benen” naast jouw witte latten leggen. Dit om het er nog maar eens in te wrijven dat zij wel lekker bruin kunnen worden!

3. Zelfbruiners

Jij hebt alle bruiningsproducten al wel een keertje uitgeprobeerd. En niet met het gewenste resultaat. Maar je blijft doorzoeken, alles om die melkflessen te camoufleren in de zomer.

4. Panty’s zien er niet uit

Probeer maar eens een panty te vinden in jouw huidskleur, mission impossible! En zelfs al kon je er eentje vinden, ziet het er waarschijnlijk toch niet uit in combinatie met je bleke armen.

5. Vermijd lichte kleuren

Een mooie witte bikini of een lichtroze jurkje? Met jouw benen is dit niet verstandig, het lijkt van afstand net alsof je naakt rondloopt.

6. Rood

Ookal smeer je genoeg zonnecrème, als je gaat zonnen, kom je altijd thuis met knalrode benen. Minstens zo onaantrekkelijk als de witte benen die je normaal hebt en bovendien een stuk pijnlijker.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…