scrollTop top

6 dingen die zeker herkent als je lief zot is van auto’s

6 dingen die zeker herkent als je lief zot is van auto’s

Is jouw vriend een echte auto freak? Besteedt hij bijna evenveel tijd aan zijn vierwieler dan aan jou?! Hieronder 10 dingen die je zeker herkent als je lief zot is van auto’s!

1. Verboden te eten en te drinken

Brengt hij je ’s ochtends naar je werk? Heel lief van hem, maar je mag onder geen beding op je gemakje een kop koffie in de auto nuttigen. Stel je eens voor dat je zou morsen.

2. Beast mode

Zodra je lief achter het stuur kruipt, verandert hij in een ander persoon. Hij rijdt alsof hij deelneemt aan een Formule 1 race.

3. Parkeren als een pro

Hij neemt geen genoegen met een willekeurige parkeerplek. Deze moet aan heel wat eisen voldoen: genoeg ruimte aan de zijkanten, niet in de zon, op een veilige plek, noem maar op.

4. Auto websites

Jullie internet geschiedenis staat vol met websites die met auto’s te maken hebben. Autonieuws, autoverkoop sites, herhalingen van races en nog veel meer.

5. Televisie

Een soap volgen zit er voor jou niet in. Elke avond is er wel een autoprogramma op de televisie. Top Gear, Automoto, Auto Mobile… je kent ze inmiddels allemaal.

6. Miniatuur autootjes

Jullie huis staat vol met alles wat met auto’s te maken heeft. Van miniatuur autootjes tot Ferrari posters. Het is bijna alsof je een garage binnenloopt…

Lees ook:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  230.302.037
 • Aantal
  doden
  4.726.136
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  1.231.523
 • Aantal
  doden
  25.543

Schrijf je in op “Gezond Vandaag” en ontvang de beste artikels dagelijks in je mailbox!