Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

6 dingen die zeker herkent als je lief zot is van auto’s

Anja
2 min read

Is jouw vriend een echte auto freak? Besteedt hij bijna evenveel tijd aan zijn vierwieler dan aan jou?! Hieronder 10 dingen die je zeker herkent als je lief zot is van auto’s!

1. Verboden te eten en te drinken

Brengt hij je ’s ochtends naar je werk? Heel lief van hem, maar je mag onder geen beding op je gemakje een kop koffie in de auto nuttigen. Stel je eens voor dat je zou morsen.

2. Beast mode

Zodra je lief achter het stuur kruipt, verandert hij in een ander persoon. Hij rijdt alsof hij deelneemt aan een Formule 1 race.

3. Parkeren als een pro

Hij neemt geen genoegen met een willekeurige parkeerplek. Deze moet aan heel wat eisen voldoen: genoeg ruimte aan de zijkanten, niet in de zon, op een veilige plek, noem maar op.

4. Auto websites

Jullie internet geschiedenis staat vol met websites die met auto’s te maken hebben. Autonieuws, autoverkoop sites, herhalingen van races en nog veel meer.

5. Televisie

Een soap volgen zit er voor jou niet in. Elke avond is er wel een autoprogramma op de televisie. Top Gear, Automoto, Auto Mobile… je kent ze inmiddels allemaal.

6. Miniatuur autootjes

Jullie huis staat vol met alles wat met auto’s te maken heeft. Van miniatuur autootjes tot Ferrari posters. Het is bijna alsof je een garage binnenloopt…

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…