Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

6 slechte complimenten die haar alleen maar boos maken

Bram
3 min read

Dan geef je eens een complimentje en dan wordt ze boos, herkenbaar? Probeer deze 6 fouten niet meer te maken!

1.Je lijkt zo mooi op die foto

Als je dat zegt lijkt het alsof ze mooier is op foto dan in het echt. Gebruik je dit complimentje op een datingsite? Geen wonder dat je geen reactie terugkrijgt. Het is niet alleen enorm oppervlakkig, je zet haar ook onder druk om er altijd even mooi uit te zien.

2.Wat zie je er geweldig uit

Je moet haar toch een complimentje geven als je haar ziet? Een flauwe ‘je ziet er geweldig uit’ is volgens dating deskundigen niet goed genoeg. Het complimentje wil eigenlijk niets zeggen, het is veel te oppervlakkig. Zeg iets specifiek zoals “Dat kleedje staat je echt mooi”, laat haar zien dat je het echt meent. Ken je elkaar nog maar net? Laat die complimentjes die gebaseerd zijn op haar uiterlijk even achterwege. Zeg iets over haar persoonlijkheid, dat zal ze veel leuker vinden!

3.Bij jou kan ik me eindelijk ontspannen, ik hoef geen moeite te doen

Je bedoelt natuurlijk dat je je goed voelt bij haar, maar nu klinkt het alsof ze niet de moeite waard is. Laat dit complimentje gewoon achterwege en zeg “Ik voel me goed bij jou”. Dat is simpel, eerlijk en zo ontstaan er geen misverstanden.

4.Je bent zo leuk, hoe komt het dat je nog single bent?

Je zegt eigenlijk, je bent leuk en mooi maar toch nog single… wat is jouw probleem? Je duwt haar met dit ‘complimentje’ onmiddellijk in de verdediging. Ze zal het gevoel krijgen dat ze zich moet verantwoorden.

5.Je bent helemaal anders dan mijn exen

Onmiddellijk je exen in het spel brengen is geen goede zet. Hiermee beledig je eigenlijk ook je exen, en dat maakt je niet aantrekkelijk. Zal jij ook zo over haar praten als het misloopt?

6.Jij mag blijven

Het lijkt misschien een compliment maar als ze dit hoort zal ze zeker niet blij zijn. Het lijkt alsof je haar vergelijkt met andere kandidaten in je hoofd. Het is bijna alsof ze ‘naar de volgende ronde’ mag. Doe dit niet. Het komt enorm arrogant over en het zal voor haar veel te snel gaan. zeg iets als “Ik vond het heel erg leuk deze anavond en ik zou het graag nog eens doen”. Daarmee zal je veel meer succes hebben!

Je merkt, het is niet moeilijk om de boosheid in je vriendin naar boven te halen. Maar met deze tips slaag je er gelukkig wel in sneller een lach op haar gezicht te krijgen. Maar uiteindelijk maakt het allemaal niet zoveel uit. Want hoe je het nu draait of keert, hoe ze ook is, we zien haar altijd supergraag.

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…