scrollTop top

6 tips om je benen langer te laten lijken!

6 tips om je benen langer te laten lijken!

In de modewereld showen modellen met superlange benen de meest prachtige creaties. Het aantal modellen op aarde is echter beperkt. Dit betekent dat niet iedereen de trotse bezitter is van fraai gevormde en superlange benen. Om je benen langer te laten lijken, hoef je gelukkig niet direct naar een plastisch chirurg te spurten om een pijnlijke operatie te ondergaan. Met onderstaande tips kan je je benen namelijk met een aantal simpele trucs langer laten lijken. Handig als je in de zomer een leuke korte broek, een minirokje of een hippe bikini wilt dragen en je meer zelfverzekerd wilt voelen.

1. Hoge taille

Kies een broek of rok met een hogere taille. Deze kan je eventueel benadrukken met een leuke riem. Door je taille te verlengen kan je je benen langer laten lijken.

2. Hakken

Hoge hakken zijn de ultieme manier om je benen langer te laten lijken. Wanneer je niet van hakken houdt, dan kan je bijvoorbeeld sleehakken of plateauschoenen dragen. Op die manier ga je je benen eveneens flink wat centimeters langer laten lijken.

3. Oversized items

Rokken, jurken en broeken in een wijduitlopen model laten je benen slanker, en daardoor ook wat langer lijken. Nauwaansluitende kledij benadrukt eerder de beperkte lengte van je benen. Kies daarnaast ook voor oversized items in plaats van strakke leggings, bloesjes enz.

4. Denk monochroom

Draag schoenen in dezelfde kleur als je broek of nylonkousen. Door ongeveer dezelfde kleur te kiezen, lijkt het alsof je hakken overlopen in jouw benen, en dus 1 geheel vormen met je benen.

5. Vermijd enkelbandjes

Bij het dragen van sandalen of schoenen met één of meerdere bandjes, creëer je een beeld waarbij het lijkt dat je voeten worden afgescheiden van je benen. Dat vermijd je het best, want deze doen je benen juist korter lijken.

6. Mooi kleurtje

Zorg ervoor dat je benen een mooie bruine kleur hebben wanneer je een rok, short of kleedje draagt. Een mooi gebronsd kleurtje maakt je benen er langer en slanker uitzien. Geen tijd om te zonnen? Geen nood, je kan ook simpelweg een zelfbruiner gebruiken.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  239.699.795
 • Aantal
  doden
  4.886.177
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  1.279.869
 • Aantal
  doden
  25.747

Schrijf je in op “Gezond Vandaag” en ontvang de beste artikels dagelijks in je mailbox!