Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

6 tips om witte sneakers weer stralend wit te krijgen

Anja
2 min read

Niets oogt nieuwer en verser dan een mooi paar witte schoenen. Als je ze koopt, voel je je goed en als je ze draagt voel je je bijna schuldig. Bij elke wandeling gaat het witte er vanaf en na verloop van tijd is het ‘nieuwe’ verdwenen en blijven ze in de kast staan. Toch zijn er een paar handige manieren om je witte schoenen wit te houden. Hieronder 6 tips om witte sneakers terug stralend wit te krijgen:

1. Vaseline

Heb je een vlek op je witte leren schoenen? Deze werk je simpel weg met wat vaseline. Smeer wat vaseline op de vieze plekken, laat het een paar uur intrekken en veeg het vervolgens af met een doekje. Bovendien zorgt de vaseline ook voor een beschermlaag.

2. Azijn

Azijn werkt voor meerdere dingen en dus ook om je witte schoenen opnieuw te laten stralen. Doe een beetje azijn op een doekje en veeg hiermee de vlekken van je schoenen.

3. De wonderspons

Dit is zoals de naam al aangeeft, een wonderspons die bijna alle vlekken laat verdwijnen. Maak de spons nat en wrijven maar. Pas op: wrijf niet te hard maar maak zachte ronde bewegingen.

4. Shampoo

Shampoo maakt niet alleen je haar schoon maar ook je schoenen. Zit er een hardnekkige vlek op je schoenen? Gebruik een doekje of tandenborstel met een beetje shampoo erop en wrijf zachtjes over de vlek.

5. Nagellak

Het is eigenlijk ‘cheaten’ maar als je een vlek hebt die je echt niet weg krijgt, kun je hem met witte nagellak camoufleren.

6. Afwasmiddel

Zelfde principe als bij de shampoo. Zachtjes wrijven over de vlek en na afloop afspoelen met water.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…