Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

7 paniekmomenten die elke vrouw herkent!

Camille
2 min read

Een paniekmoment is wat iedereen wel eens meemaakt. Als het om vrouwen gaat heeft het vaak met haar uiterlijk te maken. De paniek slaat toe als er ineens een ladder in je panty blijkt te zitten. Als je er pas op je werk achter komt dat je twee verschillende schoenen aan hebt. Of dat er een enorme vlek in je trui zit omdat je ’s morgens met je duffe hoofd die trui aantrok terwijl die eigenlijk in de wasmand had moeten belanden.

En ineens was het laat

Vrouwen zijn er een kei in om te laat te komen. Nog even dit, nog even dat en ineens is het laat en moet je je enorm haasten om nog op tijd op je afspraak te zijn. Een ander paniekmoment is als je je nog even snel wilt opmaken of je nagels lakken. Dit zijn klussen die niet even snel kunnen. De kans is groot dat je het verprutst en dat het leidt tot grote paniek. Want als je al haast hebt gaat het vast niet lukken om de ravage snel te herstellen.

Kind kwijt, wat nu?!

Het grootste paniekmoment van een vrouw is als ze haar kind ineens kwijt is. Daarnet zat of stond hij er nog en je knippert met je ogen en weg. Als dit in huis gebeurt en je weet zeker dat je kind ook echt binnen moet zijn is het een kwestie van zoeken. Kinderen hebben soms ineens zin in verstoppertje spelen zonder dat vooraf aan te kondigen. Een ander paniekmoment is als je uitgebreid aan het koken bent voor je date en het ene na het andere gerecht mislukt. Je had het viergangen menu zo mooi uitgedacht en het eindigt in een complete chaos in de keuken. Het enige wat je dan nog kunt doen is voorstellen om maar lekker uit eten te gaan.

Lees ook

Door Camille

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…