Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Problemen die je herkent als je niet goed bent in nagels lakken

Anja
2 min read

Nagels lakken, de één doet het alsof het haar dagelijks werk is, en wellicht is dat ook zo, en de ander vindt het een hopeloos ingewikkeld karweitje en besteedt het liever uit aan een stylist of een vriendin die er meer in bedreven is. Als je niet goed bent in nagels lakken dan herken je vast en zeker deze problemen.

Niet gelijkmatig

Hoe goed je ook je best doet, de lak wordt niet gelijkmatig verdeeld. Er ontstaan bobbeltjes en blaasjes en het laagje nagellak lijkt niet overal even dik. De kunst is om de lak goed te laten drogen. Breng niet te veel lak tegelijk aan. Je kunt je nagels beter meerdere keren lakken met een dun laagje dan te proberen in één keer een dikke laag aan te brengen. Nagels lakken en haast hebben gaat echt niet samen.

Links- of rechtshandig

Ongeacht of je links- of rechtshandig bent, je zult het absoluut herkennen dat je de nagels van de andere hand dan de hand waar je de meeste handelingen mee doet een stuk gemakkelijker kunt lakken dan je schrijfhand. Je kunt je hooguit troosten met de gedachte dat dit geldt voor iedereen die zelf haar nagels lakt. Een ander drama is als je net je nagels hebt gelakt en het ziet er allemaal perfect uit en dan struikel je bijna, breekt je val met je hand en knak, nagel gebroken. Tja….

Nail art is echt voor de professionals

Tegenwoordig is het helemaal hip om je nagels tot ware kunstwerken te laten maken door gebruik te maken van nail art. Maar ‘even’ je nagels voorzien van een trendy printje is echt niet eenvoudig. Daar moet je toch echt wat langer op oefenen en het is dus geen goed idee om het te gaan proberen vlak voordat je een avond uit gaat met vriendinnen of wanneer je over een uur een sollicitatiegesprek hebt.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…