Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

7 redenen waarom iedereen van sneakers houdt

Anja
3 min read

Everybody loves sneakers! Maar waarom eigenlijk? Lees verder om erachter te komen waarom iedereen zo gek is op een goede sneaker.

1. Geen zere voeten

Op sneakers kun je uren lopen, feesten of werken zonder dat je last van je voeten krijgt. Dat is op die killer heels wel anders. Doe daarom eens sneakers aan als je uitgaat en je danst de hele nacht door!

2. Prima voor casual Friday

Eens een keer geen zin om op nette schoenen naar je werk te gaan? Kies dan voor sneakers! Sneakers zijn gewoon maar toch netjes. Ga niet voor felgekleurde exemplaren, maar zwarte, grijze of witte sneakers kunnen uitstekend.

3. Handig als je moet rennen voor de trein

Ben jij zo iemand die altijd te laat vertrekt en bijna de trein mist? Lopen met sneakers is zo gemakkelijk. Als je sneakers draagt is de kans groot dat je hem toch nog haalt. Trek een eindsprint op je sneakers en je bent vast nog net op tijd!

4. Stoere uitstraling

Sneakers zijn stoer! Ze kunnen een tuttige look een stoer accent geven of een look die al stoer is nog meer edgy maken. Combineer en probeer met je sneakers en ontdek hoe ze iedere outfit een stoere twist geven.

5. Samen met je vriend schoenen shoppen

Heeft je vriend nooit zin om met je te shoppen? Als je zegt dat je sneakers gaat kopen vindt hij het vast wel leuk! Mannen zijn vaak gek op sneakers en hij zal je dan ook graag van advies voorzien. Bovendien kan hij ook even voor zichzelf kijken of hij een leuk model sneaker ziet.

6. Je kunt er ook op sporten

Besluit je onverwachts om met een vriendin richting de sportschool te gaan? Of ga je met vrienden in het park chillen en heeft er iemand een bal mee? Als je je sneakers aan hebt kun je zo meedoen en hoef je niet over andere schoenen na te denken, ideaal!

7. Waterdicht en lekker warm

Sneakers zijn vaak waterdicht en daarnaast lekker warm aan de voeten. In de zomer zijn de schoenen juist lekker koel doordat zweet snel wordt afgevoerd. De sneaker is daardoor de perfecte schoenen voor alle seizoenen en weersomstandigheden.

Hoeveel paar sneakers heb jij? En waarom houd jij zo van deze casual en stoere schoen?

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…