Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

9 voedingsmiddelen die je libido verhogen

Bram
2 min read

Heb jij de laatste tijd meer zin in een goede nachtrust dan in een stomende vrijpartij? Dan kan jouw libido wel een oppepper gebruiken. Met deze 9 voedingsmiddelen krijg jij in een mum van tijd weer zin in seks.

1.Braambessen

Braambessen verbeteren je gemoed én je seksleven. Eet elke avond 10 braambessen of een theelepel zaadjes van braambessen en je libido zal verhogen.

2.Broccoli

Rauwe, gestoomde of gekookte broccoli zal je libido een boost geven. Er zit veel vitamine C in, dat verhoogt je bloedcirculatie. Een goede bloedcirculatie is essentieel voor een gezond seksleven.

3.Kruidnagel

Kruidnagel is een echte libido opwekker, gebruik het in je thee of stoof het in appelmoes. Kruidnagel wordt in India al eeuwen gebruikt om erectiestoornissen te genezen. Onderzoek toont nu ook aan dat kruidnagel seksuele lust kan stimuleren.

4.Vijgen

Wil je er onweerstaanbaar uitzien voor je partner? Verse vijgen verhogen je vruchtbaarheid en stimuleren de aanmaak van hormonen in je lichaam.

5.Watermeloen

Zoek je een zoete libido booster? Eet dan een stukje watermeloen. Het bevat misschien wel 92% water, 8% van het fruit zit boordevol essentiële voedingsstoffen voor je seksuele gezondheid. Onderzoekers hebben zelfs ontdekt dat de stoffen die in watermeloen zitten hetzelfde effect hebben als Viagra.

6.Eieren

Het maakt niet uit hoe je ze klaarmaakt, door af en toe een eitje te eten zal je je libido verhogen. Ze bevatten veel proteïnen en dat is goed voor je uithoudingsvermogen.

7.Ginseng

Als je elke dag Ginseng eet zal je seksleven en libido met 70% verhogen. Het is belangrijk om kwaliteitsvolle Ginseng te gebruiken, vraag raad aan je apotheek of natuurwinkel.

8.Saffraan

Saffraan is een kostbaar kruid dat erg goed is voor je seksleven. Onderzoekers hebben ontdekt dat saffraan je libido en uithoudingsvermogen kan verhogen. Week de saffraandraadjes een kwartiertje in heet water en voeg het toe aan rijst, quinoa of soep.

9.Gember

Gember stimuleert je bloedcirculatie en ontgift je lichaam. Als je elke dag gemberthee drinkt zal je niet alleen een verkoudheid voorkomen, je zal ook meer zin krijgen in seks.

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…