Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

De beste wenkbrauwtips voor een natuurlijke look

Camille
2 min read

Je moet oppassen wanneer je je wenkbrauwen met bijvoorbeeld een pincet gaat hervormen. Je wilt uiteraard dat ze er natuurlijk uit blijven zien. Het ziet er natuurlijk niet uit wanneer het net lijkt alsof je twee dikke potloodstrepen boven je ogen hebt zitten. Ook moet je ervoor zorgen dat de wenkbrauwen goed bij de vorm van je gezicht passen. Hieronder de beste wenkbrauw tips voor een zo natuurlijk mogelijke look!

1. Bekijk je wenkbrauwen op oude foto’s

Je natuurlijke wenkbrauwgroei bepaald de vorm wenkbrauw die bij je gezicht past. Weet je niet precies wat voor soort wenkbrauwen je van nature hebt? Hier hebben wij een handig trucje voor. Bekijk oude foto’s van jezelf waar de natuurlijke vorm van je wenkbrauwen nog goed te zien is.Probeer bij het epileren deze vorm aan te houden.

2. Gebruik de schaar

Wist je dat je in plaats van een pincet ook gewoon een (scherpe) schaar kunt gebruiken om je wenkbrauwen in model te krijgen? Kam eerst je wenkbrauwen met de haargroeirichting mee. Knip vervolgens voorzichtig de haartjes weg die wat buiten de vorm van je wenkbrauw valt. Borstel onder geen beding je wenkbrauwen omhoog, wanneer je dit doet krijg je gaten in je wenkbrauwen.

3. Kies altijd voor een potlood

Wanneer je je wenkbrauwen wilt gaan invullen, kun je het beste een potlood gebruiken. Met een potlood creëer je een meer natuurlijke look dan wanneer je poeder gebruikt.

Lees ook

 

Door Camille

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…