scrollTop top

Zo heb je mooie lange wimpers zonder mascara te gebruiken

Zo heb je mooie lange wimpers zonder mascara te gebruiken

Ben jij ook zo jaloers op mensen die van nature uit mooie lange wimpers lijken te hebben? Je denkt waarschijnlijk dat je dure mascara nodig hebt om hetzelfde resultaat te bereiken. Fout! Wij hebben 3 manieren voor jullie op een rijtje gezet hoe je mooie lange wimpers hebt zonder mascara te gebruiken!

Vaseline

Je kent het wel, je wimpers hebben geen volume. Smeer dan elke avond voor het slapen gaan een beetje vaseline of lippenbalsem op de wimpers. Het klinkt een beetje raar maar het helpt wel. Het makkelijkste is als je een oude mascaraborstel hebt, daar smeer je dan wat vaseline of lippenbalsem op. Je zult het verschil meteen merken.

Olijfolie

Olijfolie bevat een grote hoeveelheid vitamine E. Dit ingrediënt heeft een positieve werking op de haargroei en zo dus ook op het voller worden van de wimperhaartjes. Doe wat olijfolie op een watje en strijk het over de wimpers. Laat het 10 minuten intrekken en was het vervolgens met wat lauw water er weer vanaf. Herhaal deze behandeling dagelijks en je zult het resultaat snel zien. Bovendien zullen de wimpers er ook mooi van gaan glanzen.

Drink thee

Groene thee werkt ook goed voor het creëren van langere en vollere wimpers. Uiteraard niet zo goed als de eerste twee manieren, maar alle beetjes helpen. Het drinken van groene thee stimuleert namelijk de bloedsomloop en dit maakt op zijn beurt de wimpers weer gezonder.

Lees ook:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  519.869.924
 • Aantal
  doden
  6.258.924
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  4.116.397
 • Aantal
  doden
  31.613

Schrijf je in op “Gezond Vandaag” en ontvang de beste artikels dagelijks in je mailbox!