Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Bewezen: Mannen verkiezen Blondines boven Brunettes!

Olivier
3 min read

Je leest vaak dat mannen liever een brunette hebben, maar dat is helemaal niet zo! Veel mannen hebben namelijk veel liever een blonde vriendin. En waarom? Dat lees je hier!

1. Blondines zijn Vrouwelijker

Blonde vrouwen hebben meer oestrogeen dan brunettes. Oestrogeen is het vrouwelijke hormoon, dus blonde vrouwen zijn simpelweg vrouwelijker! Daarbij hoort dat ze de waarschijnlijk meer ‘standaard’ vrouwelijke kenmerken bezitten: wat fijnere gelaatstrekken, een gladde huid, minder lichaamsbeharing, smallere schouders, een puntige kin, enzovoorts. Allemaal eigenschappen waar elke man voor valt!

2. Blondines staan vaker in de PlayBoy

Ook blijkt uit onderzoek dat je in de PlayBoy veel meer blondines vind dan in het gemiddelde vrouwenblad. Oftewel: mannen kijken liever naar blonde vrouwen dan naar vrouwen met bruin haar, en vinden blondines dus veel sexier!

3. Ze zijn Sexier en spontaner

Er is een onderzoek gehouden in Groot Brittannië onder 3.000 mannen, en daaruit blijkt dat de meerderheid van de ondervraagde mannen meer relaties aangaat met blonde vrouwen. Bijna een vijfde zegt dat dit komt omdat blondines sexier zijn, de helft zegt dat blondines spontaner zijn.

4. Betere seks!

Bovendien blijken blonde vrouwen meer plezier te hebben, zelfverzekerder te zijn, en… een beter en avontuurlijker seksleven te hebben! Een onderzoek onder 200 blonde vrouwen liet zien dat ze zich zelfverzekerder voelden, minder remmingen ervaren, en avontuurlijker zijn in de slaapkamer. Als iemand weet hoe je moet kussen, zijn zij het wel.

Ook komen ze meer voor zichzelf op, en bereiken daardoor meer in het dagelijkse leven. Bovendien hebben vrouwen met blond haar meer kans om voor een groot publiek op te treden; te zingen en te dansen.

5. Vaker aangesproken

Een ander onderzoek onderzocht in hoeverre de haarkleur van vrouwen betrekking had op haar aantrekkelijkheid. Het bleek dat de vrouw met blonde haren het meeste werd aangesproken; anderhalf keer vaker dan de brunette!

6. Verven is ook nog een optie

En het is niet voor niets dat de meerderheid van de oudere vrouwen ervoor kiest om hun haren blond te verven zodra ze grijs worden… Blonde vrouwen zijn nu eenmaal aantrekkelijker! Maar heb je toevallig geen blond haar? Overweeg het eens te blonderen; veel van de effecten schijnen dan alsnog op te gaan; zo kan het alsnog je zelfvertrouwen vergroten. Probeer het gewoon eens uit!

Maar nu zijn we wel erg benieuwd wat jij voor haarkleur hebt, en voor de mannen onder jullie: wat vind je zelf eigenlijk mooier?

Door Olivier

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…