Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Bewezen: zo worden mannen nog aantrekkelijker

Bram
3 min read

Dat het verleidingsspel fascinerend is hoef je ons niet meer te vertellen. De laatste jaren is er dan ook veel onderzoek gedaan naar wat ons aantrekkelijk maakt. De wetenschap helpt ons om de geheimen van het verleidingsspel te achterhalen. Wil jij weten wat mannen nog aantrekkelijker maakt voor vrouwen? 

1.Humor

Dat humor belangrijk is komt niet als een verrassing. Vrouwen vinden mannen aantrekkelijker als ze grappig zijn. Mannen die een grap vertellen aan vrienden hebben zelfs drie keer zoveel kans op een date als mannen die geen grap vertellen. Mannen die humor hebben worden bovendien ook socialer en vriendelijker gevonden.

2.Mannen die in groep zijn

Mannen die in groep zijn worden aantrekkelijker gevonden dan mannen die alleen zijn. Probeer daarom altijd in een vriendengroep te zijn en nodig vrouwen uit. Na een diepgaand groepsgesprek zullen vrouwen sneller verliefd worden, dat is wetenschappelijk bewezen.

3.Een hoge positie

Volgens onderzoek vinden vrouwen leidinggevende mannen aantrekkelijk. Mannen die een hoge functie hebben in een bedrijf worden bijvoorbeeld aantrekkelijker gevonden dan mannen met een lagere functie. Ook de plaats in je vriendengroep is van belang. Ben jij een natuurlijke leider? Goed nieuws, vrouwen zullen je nog aantrekkelijker vinden!

4.Lach je tanden bloot!

Mannen die vaak lachen worden aantrekkelijker gevonden dan mannen die altijd serieus zijn. Dat komt omdat we vanzelf gelukkiger worden als iemand lacht. Bovendien zullen vrouwen schoonheidsfoutjes minder opmerken als je lacht. Ben je onzeker over je uiterlijk? lach dan je tanden bloot, het zal minder opvallen!

5.Huisdieren

Je had het misschien al gedacht, maar die hond van je is een echte vrouwenmagneet! Vrouwen vinden mannen die een huisdier hebben onmiddellijk aantrekkelijker. Het toont hen dat je een langdurige relatie kan aangaan en verzorgend van aard bent. En dat zijn belangrijke eigenschappen in een partner.

6.Vriendelijk zijn

Vergeet dat machogedrag, vrouwen vinden mannen aantrekkelijk als ze aardig zijn. Het is wetenschappelijk bewezen dat vriendelijke mannen aantrekkelijker worden gevonden.

7.Een passie hebben

Mannen die en passie hebben in het leven worden over het algemeen aantrekkelijker gevonden. Het maakt niet uit wat die passie is. Diepzeeduiken, bijen houden, strips lezen, muziek beluisteren, reizen… zolang je maar een passie hebt! het toont vrouwen dat je interessant en gelukkig bent. Je hebt een doel in het leven en je gaat ervoor.

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…