Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Davitamon Adult Energy Boost, verkozen tot product van het jaar 2016!

Camille
2 min read

Dinsdag 23 februari 2016 — Sommige periodes van het jaar zijn vermoeiender en intensiever dan anderen, denk maar aan examenperiodes, stress op het werk om dat grote project afgewerkt te krijgen, donkere winterdagen of intensieve sporttrainingen om eindelijk die 20km uit te kunnen lopen. Het is tijdens die periodes dat ons lichaam nood heeft aan een extra duwtje in de rug. 

Davitamon Adult Energy Boost van Omega Pharma is een tonicum dat je lichaam een langdurige en onmiddellijke energieboost geeft dankzij een unieke combinatie van Vitamine D, Magnesium en een mix van Guarana, Siberische Ginseng en Koninginnebrij.  Het resultaat? Je voelt je mentaal én fysiek in super vorm.

Caroline Swens, brand manager Davitamon: “Wij zijn bijzonder blij dat Davitamon Adult Energy Boost verkozen is door een panel van maar liefst 5000 Belgische consumenten tot Product van het Jaar. Davitamon is al jaren de trouwe partner van heel veel consumenten die gezond willen leven. Innovatie zit in ons DNA, en dat consumenten ons hiervoor belonen, zien wij als een belangrijke stimulans om ook in de toekomst innovatieve producten te lanceren.”  

Davitamon Adult Energy Boost is uitsluitend verkrijgbaar bij de apotheker.

Over Omega Pharma

Omega Pharma is de specialist in voorschriftvrije geneesmiddelen, verzorgings- en gezondheidsproducten die de consument bij de apotheek kan verkrijgen zonder doktersvoorschrift (Over-The-Counter/OTC). Met haar innovatieve kwaliteitsproducten wil Omega Pharma de consument de mogelijkheid bieden om een gezonde levensstijl na te streven en een beter gevoel van welzijn te ervan.

Door Camille

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…