Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Deze kleine leugentjes vertelt elke vrouw aan haar partner

Camille
3 min read

Vrouwen staan er om bekend dat ze gemakkelijk een leugentje om bestwil vertellen. Niet om iemand te kwetsen en niet om grote dingen te verbloemen, Soms vertelt een vrouw een leugentje juist om iemand te sparen. Als een vriendin je vol trots haar nieuwe outfit showt en jij vindt het echt helemaal niks, dan kun je dat natuurlijk recht in haar gezicht zeggen. Maar je kunt er ook een beetje omheen draaien. Zeggen dat jij die trui niet zou hebben gekocht, maar dat hij haar el goed staat. Of je roept gewoon ronduit dat je haar nieuwe kleren geweldig vindt. Maar dan moet je er wel voor zorgen dat je overtuigend over komt.

‘Die schoenen waren in de uitverkoop’

Een leugentje dat vrouwen nogal eens aan hun man vertellen als ze met een iets te duur paar schoenen of een iets te dure nieuwe broek thuis komen na het shoppen. ‘Uitverkoopje, en het was de laatste in mijn maat, dus tja…’. Dan moet je natuurlijk wel zorgen dat hij het bonnetje niet onder ogen krijgt en als je met je bankpas hebt betaald dat het niet van de gezamenlijke rekening is af gegaan want dan komt hij er alsnog achter dat die schoenen helemaal geen 20 euro kostten maar een veelvoud van dat bedrag.

‘Ja schat, het was heel gezellig’

Nog een leugentje om bestwil dat vrouwen tegen hun man vertellen is dat ze een uitstapje of avond met zijn familie “heel gezellig” hebben gevonden terwijl dat helemaal niet zo was. Hij heeft natuurlijk niet gemerkt dat zijn moeder een paar minder leuke opmerkingen tegen zijn vriendin maakte omdat ze haar eigenlijk niet heel erg ziet zitten als partner voor haar zoon. Moeders vinden een vrouw vaak niet goed genoeg. Maar als liefhebbende echtgenote of vriendin neem je het voor lief, je glimlacht liefjes naar schoonmama en na afloop zeg je tegen je partner dat het een leuke avond was en dat we dat gauw eens over moeten doen.

Lees ook:

Door Camille

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…