Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Deze problemen herken je als je een relatie hebt en nog thuis woont

Anja
2 min read

Woon je nog thuis? Dit heeft een hoop voordelen. Zo scheelt het aandoenlijk in de kosten, je hoeft geen huur te betalen en je eten wordt (meestal) voor je betaald. Ook hoef je niet voor jezelf te koken en wordt de was voor je gedaan. Als je een relatie hebt, kan dit echter wel een aantal problemen opleveren. Wij hebben ze voor jullie op een rijtje gezet.

1. Seks

Als je een vriendje hebt willen jullie natuurlijk seks met elkaar hebben. Aangezien jullie beiden nog thuis wonen is het lastig om het rijk alleen te hebben en ongestoord tussen de lakens te duiken. Denk bijvoorbeeld aan vervelende broers, zussen of ouders die thuiskomen.

2. Je inboedel

Omdat jullie geregeld tussen 2 huizen heen en weer reizen, zijn je spullen verdeeld over de twee woningen. Tandenborstel hier, oogpotlood daar. Je raakt het overzicht kwijt en weet niet meer goed wat nu precies waar ligt.

3. Zachtjes thuiskomen

Jullie zijn samen lekker uit geweest en komen in de vroege ochtend pas thuis. Je moet natuurlijk stil zijn. In je eentje is het al lastig genoeg om zachtjes naar je bed te sluipen zonder je ouders wakker te maken. Dit is nog lastiger als je met zijn tweeën bent.

4. Qualitytime

Als je nog thuiswoont, is het moeilijker om helemaal alleen te zijn met je partner. Er is altijd wel iemand in huis dus jullie moeten je op je kamer 'opsluiten' om gezellig samen met z'n twee te zijn.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…