Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Dit trucje zorgt ervoor dat de kleuren van je kleding niet meer vervagen

Anja
2 min read

Shoppen is voor veel vrouwen een leuke hobby. Een nieuwe outfit kan jou soms helemaal blij maken. Maar wanneer de kleren voor het eerst in de was gaan, wordt het plezier al snel minder. Na één keer wassen kunnen de kleuren van je kleding namelijk al vervagen. Als je merkt dat jou dit vaker overkomt dan je lief is, moet je naar een oplossing zoeken. Met het trucje dat wij in dit artikel bespreken, is het vervagen van de kleuren van je kleding definitief verleden tijd.

Emmer

Voor de truc die zorgt dat je kleding zijn kleur behoudt, heb je maar een paar dingen nodig. Je hebt slechts een emmer, water en een kopje azijn nodig. Vul de emmer met lauw water en gooi er een kopje azijn bij. Leg je nieuwe kledingstuk er ongeveer een uurtje in zonder andere kledingstukken. Na een uurtje haal je het kledingstuk uit de emmer en spoel je het uit.

Wasmachine

Als je het kledingstuk uit de emmer hebt gehaald en hebt uitgespoeld, wil je het natuurlijk nog wassen. Dit kan gewoon volgens de normale wasvoorschriften met andere kleding in de wasmachine. Als de kleding uit de wasmachine komt, zul je zien dat de kleuren van het nieuwe kledingstuk niet zijn vervaagd. Deze truc werkt voor bijna alle kledingstukken, dus probeer het zowel bij shirts als spijkerbroeken en andere kleding.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…