Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Dit zijn de beste manieren om een ruzie weer goed te maken

Anja
2 min read

Een ruzie hoeft niet altijd even erg te zijn. Soms kan het wel eens goed zijn om elkaar de waarheid te vertellen.

Maar als een ruzie te lang duurt, kan het ergere gevolgen hebben dan nodig. Wanneer je ruzie met je partner hebt, kan dit heel vervelend zijn.  Daarom is het handig om te weten hoe je een ruzie weer goed kunt maken. In dit artikel bespreken we een aantal goede manieren om ruzie weer goed te maken.

Tijd en excuses

Om een ruzie goed te maken, is het belangrijk de verschillen tussen mannen en vrouwen te begrijpen. Natuurlijk zijn niet alle mannen hetzelfde, maar over het algemeen is het verstandig je vriend of man tijd en ruimte te geven als jullie ruzie hebben.

Het is belangrijk voor een man om er zelf nog eens rustig over na te denken in plaats van er constant met jou over te moeten praten. Het is hierdoor vaak verstandig om een paar dagen te wachten met uitpraten.

Als je begint met uitpraten, is het vaak verstandig eerst te beginnen over wat jij zelf hebt fout gedaan en hiervoor je excuses aan te bieden.

Wees lief en praat niet teveel

Als jij van plan bent om de ruzie bij te leggen, is het in ieder geval verstandig om je lief en begripvol te gedragen.

Omdat vrouwen over het algemeen veel meer praten dan mannen is het ook verstandig niet te veel te zeggen over de ruzie. Luister ook naar zijn kant van het verhaal zonder hem in de rede te vallen.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…