scrollTop top

Dit zijn de leukste katten-apps!

Dit zijn de leukste katten-apps!

Tablets en smartphones zijn tegenwoordig niet meer uit het dagelijks leven weg te denken. Iedereen heeft er wel een of meerdere. Op deze moderne apparaten kun je duizenden verschillende apps downloaden, er is voor ieder wat wils. Zo ook voor de kattenliefhebbers onder ons. Wij hebben de leukste katten-apps voor jullie op een rijtje gezet:

Crazycat

CrazyCat is een Android-game speciaal gemaakt voor katten. De bedoeling van het spel is dat je kat de beestjes op het scherm probeert te vangen. Hoe vaker hij deze raakt, des te meer punten hij scoort. Leuke feature: Om het spelplezier te vergroten kun je ook een bijbehorende afstandsbedieningsapp downloaden op je telefoon zodat je de beestjes die de kat probeert te vangen op afstand kunt besturen.

Friskies, catfishing

Leuke app voor zowel android als IOS. In dit spel laat je je kat vissen vangen. Hoe meer vissen hij vangt hoe moeilijker het spel wordt. Geniet van 3 verschillende levels voor urenlang speelplezier!

Friskies, call your cat

Wie zegt dat een kat niet luistert als je hem roept? Met deze app zorg je ervoor dat je kat zich focust op de geluiden die je tablet of telefoon voortbrengt. Je hebt keuze uit verschillende geluiden. Het openen van een zak voer, vogeltjes die fluiten, noem maar op.

 

Dit waren volgens ons de drie leukste kattenapps maar er zijn er natuurlijk veel meer. Je kunt zoeken op titels als “apps for cats”, “cat game” of “cat toy” en je vind talloze andere apps. Schermschade is onwaarschijnlijk maar het is natuurlijk altijd oppassen geblazen.

Lees ook:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  230.795.888
 • Aantal
  doden
  4.734.577
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  1.233.723
 • Aantal
  doden
  25.554

Schrijf je in op “Gezond Vandaag” en ontvang de beste artikels dagelijks in je mailbox!