scrollTop top

Dit zijn de must-have festival accessoires van 2016

Dit zijn de must-have festival accessoires van 2016

Het festivalseizoen van 2016 komt eraan! Goede muziek, een gezellig sfeer, lekkere drankjes, mooi weer, … Je wilt er natuurlijk wel goed bijlopen. Daarom hebben wij de must-have festival accessoires van 2016 voor jullie op een rijtje gezet.

De zonnebril

De zonnebril is misschien wel het belangrijkste accessoire van 2016. Al jarenlang domineert de zonnebril de zomerfestivals. Dit jaar zelfs meer dan andere jaren, mede door het brede aanbod. Je hebt zonnebrillen in alle soorten en maten, er is er altijd wel eentje die perfect bij jou past! Niet alleen om je oogjes te beschermen tegen de zon, maar ook om je achter te verschuilen als je onopgemerkt naar iemand wilt kijken.

All Stars

All Stars zijn echt klassiekers en domineren de schoenenmarkt al tientallen jaren. Je hebt ze in verschillende kleuren en modellen en bovendien lopen ze heerlijk. Ze nu eerlijk? Niks zo vervelend als een kater na een festival én pijnlijke voeten. Sneakers zijn ideaal.

Hoed

Dit is echt dé trend van 2016: de hoed. Draag een mooie cowbow hoed en je maakt helemaal de blits. Een hoed biedt bovendien ook nog eens extra bescherming tegen de zon.

Lees ook:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Schrijf je in op “Gezond Vandaag” en ontvang de beste artikels dagelijks in je mailbox!