Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Dit zijn de positieve effecten als je minder conditioner gebruikt

Camille
2 min read

Tegenwoordig wordt er forse kritiek op shampoo geleverd. Zo zou het je lokken droger maken en zelfs de oorzaak van velen haarproblemen zijn. En dan hebben we het nog niet eens over het gebruik van haarconditioner. Dit was voor ons reden genoeg om de gevolgen van het gebruik van conditioner eens te onderzoeken. Hieronder 3 positieve dingen die kunnen gebeuren als je minder conditioner gebruikt.

1. Je haar voelt lichter aan

Wanneer je minder conditioner gebruikt, voelt je haar wellicht wat minder zacht aan. Conditioner zorgt er echter ook voor dat je haar plat op je hoofd gaat liggen. Als je minder conditioner gebruikt wordt je haar lichter en levendiger. Gebruikt conditioner dus niet elke keer na het douchen. Ook kun je de conditioner beter alleen in de uiteinden van je haar aanbrengen.

2. Je haar krijgt meer glans

Wanneer je minder conditioner gebruikt, zal je haar meer gaan glanzen. Dit klinkt onlogisch, maar conditioner kan als een ware killer fungeren voor je glanzende lokken. Wanneer je teveel conditioner gebruikt, hoopt het zich op in je haar en zorgt het voor minder glans.

3. Je haar wordt minder vet

Je haar voelt niet meer zo zacht aan als voorheen, maar wanneer je minder conditioner gebruikt wordt je haar veel minder vet. Minder vet haar hoef je niet zo vaak te wassen, waardoor je haar minder snel uitdroogt.

Lees ook

Door Camille

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…