Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Doe jij deze kinderachtige dingen ook als je boos bent op je vriend?

Anja
2 min read

Relaties gaan niet altijd over rozen. Er kunnen een hoop dingen gebeuren die leiden tot een ruzie. Misschien is hij vreemdgegaan? Of hij geeft je minder aandacht dan je wilt? Dit zijn slechts enkele dingen die ervoor kunnen zorgen dat je boos op je vriend wordt. Hoe reageer jij als je boos of geïrriteerd op je lief bent? Hieronder een paar kinderachtige dingen die elke meid wel eens gedaan heeft wanneer ze boos op haar vriend was.

Social media

Jullie hebben ruzie en praten niet meer. Om hem te provoceren post je expres foto’s op Facebook waarvan je weet dat hij het vervelend vindt. Foto’s in een jurkje met een net iets te diep decolleté, berichtjes over wat voor leuke dingen je allemaal doet. Flauw hoor!

Zwijgen

Hij heeft iets geflikt wat voor jou echt niet door de beugel kan. Hijzelf heeft dit echter niet door. Je besluit hem straal te negeren om hem te laten weten dat hij het flink verpest heeft. Je gedraagt je als een klein kind dat zijn zin niet krijgt.

Niet eten

Je vriend is lekker aan het koken. Jij bent geïrriteerd omdat hij iets gedaan heeft wat jou niet zint. Het eten is ondertussen klaar en staat op tafel. Je zegt vervolgens dat je last van je maag hebt en raakt je eten niet aan. Kinderachtig hoor.

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…