Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Drink jij het liefste rode wijn? Dan ben jij…

Olivier
2 min read

Wijn drinken is een passie die veel vrouwen met elkaar delen. Samen met je vriendinnen drink je een wijntje als je iets te vieren hebt of juist wanneer het even flink tegenzit. Gezellig op een koude winteravond bij jou thuis of juist tijdens een zomeravond op het terras.

Wat voor soort wijndrinker je bent, zegt meer over jezelf dan je denkt. Jouw favoriete wijnkleur zegt alles over je smaak in eten, mannen, vriendinnen en je lifestyle. Als je het liefste rode wijn drinkt:

Eet je het liefst bij kaarslicht

Volgens jou is niets romantischer en sfeervoller, dan dineren bij kaarslicht. Witte wijndrinkers eten weer liever buiten.

Wil je lange relaties

Vrouwelijke rode wijndrinkers hebben het liefst lange relaties. Ze willen vastigheid en ze houden niet van onenightstands. Iets waar witte wijndrinkers juist gek op zijn.

Plan je graag

Je houdt ervan als alles volgens een vast plan loopt. Je bent georganiseerd en wijkt niet snel af van je planning. Witte wijndrinkers zijn wat losser. Ze leven volgens het motto ‘just go with the flow’.

Ben je intellectueel

Als rode wijndrinker lees je graag goede boeken. Je wilt je echt in een verhaal verdiepen en vindt het heerlijk om op de bank te kruipen met een goed boek. Witte wijndrinkers lezen liever korte verhalen en tijdschriften.

Praat je liever face-to-face

Een face-to-face contact is volgens jou het echtst. Je vindt het dan ook fijner om echt met iemand te praten, dan om iemand te spreken via social media of de telefoon.

Draag je het liefste platte schoenen

Je hebt helemaal niks met hoge hakken en draagt het liefste comfortabele, platte schoenen.

Blijf je liever thuis

Je drinkt je lekker glaasje rode wijn het liefste thuis op de bank of in de tuin. Zo geniet je meer van je wijntje. Witte wijndrinkers zijn meer feestbeesten en drinken hun glaasje het liefste in een club.

Maar wat als je als vrouw liever witte wijn drinkt?

Door Olivier

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…