Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Een borstmassage helpt echt voor stevigere borsten!

Anja
2 min read

Wil jij ook zo lang mogelijk ronde en stevige borsten houden? Welke vrouw nou niet? Met een borstmassage verbeter je de doorbloeding van de borsthuid. Hierdoor behoudt deze zijn elasticiteit en blijfven de borsten steviger. Dit klinkt misschien een beetje gek, maar het werkt echt! Hieronder vind je meer informatie over de borstmassage en enkele tips

Grote borsten

Vooral vrouwen met grote borsten hebben baat bij een borstmassage. Door het gewicht worden deze eerder wat slapper en kunnen vrouwen ook last van hun borsten krijgen. Door de borsten te masseren kan de pijn verminderen en kan een eventuele borstverkleining zelfs voorkomen worden.

Daarnaast kunnen striemen op de borsten worden verminderd met een borstmassage.

Hoe doe je het?

Een borstmassage voer je uit door middel van gecontroleerde opwaartse en binnenwaartse bewegingen. Dus je masseert van onder naar boven en van buiten naar binnen. Dit werkt het prettigst met een massageolie. Om het effect van de borstmassage te kunnen merken moet je deze geregeld uitvoeren, het minimum is zo'n één keer per week.

Wil je wel stevigere borsten maar zie je zo'n massage niet echt zitten? Dan kun je ook met yoga veel bereiken. Er zijn yoga oefeningen waar de borstspieren sterker van worden en de borsthuid steviger. Door deze yoga oefeningen worden je borsten wel steviger maar verliezen ze geen volume.

Denk jij dat je baat hebt bij een borstmassage?

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…