scrollTop top

Geniale tips om je badkamer opgeruimd te houden

Geniale tips om je badkamer opgeruimd te houden

Veel dames doen moeite om hun woonkamer, keuken en slaapkamer goed op te ruimen, maar vinden het lastig om de badkamer netjes te houden. Ziet jouw badkamer er ook uit als een slagveld en wil je hier verandering in brengen? Lees dan in dit artikel hoe je jouw badkamer kunt opruimen en tegelijkertijd je interieur in de badkamer een echte boost kunt geven.

1. Wijnrekjes

Gebruik een wijnrek voor je handdoeken. Dit klinkt misschien raar, maar je kunt je handdoeken oprollen en in een wijnrek opbergen. Zo voorkom je niet alleen dat er handdoeken rondzwerven in de badkamer, maar ziet je badkamer er bovendien leuk uit.

    

2. Keukenla verdeler

Gebruik een keukenla verdeler in de badkamerkastjes. Meestal leg je in dit soort verdelers vorken, messen en lepels, maar je kunt er ook verzorgingsproducten in leggen.

3. Glazen potjes

Doe los bad- of scrubzout in een glazen pot. Het ziet er niet alleen leuk uit, maar is bovendien gemakkelijker dan zo’n onhandige pot of doos waar het zout normaliter in zit.

4. Potjes voor make-up borstels

Zet je make-up kwasten in een pot. Zo houd je de kwasten niet alleen gemakkelijk bij elkaar zodat je niets kwijt raakt, maar geef je jouw badkamer ook een leuke uitstraling.

5. Schoenenzak voor beautyproducten

Gebruik een schoenenzak om je grotere beautyproducten in op te bergen. Ken je de grote zakken met kleinere vakjes die je normaliter aan de deur hangt om schoenen in te doen? Hier kun je niet alleen schoenen in bewaren, maar kun je ook schoonheidsproducten als föhns, borstels en andere zaken in opbergen.

6. Kruidenrekjes

Hang kruidenrekjes in de binnenkant van je kastjes. Hier kun je ideaal schoonheidsproducten in opbergen, zoals dagcrème, haarproducten en andere lotions.

7. S-haken

Gebruik S-haken om je handdoeken op te hangen. Je hangt de S-haken aan een stang en je kunt in plaats van één handdoek, vier of meer handdoeken ophangen aan dezelfde stang.

8. Mandjes

Gebruik leuke mandjes om je spullen in op te bergen. De mandjes zien er niet alleen schattig uit, maar zorgen er ook voor dat je badkamer goed opgeruimd blijft.

  


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  241.378.348
 • Aantal
  doden
  4.912.352
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  1.292.887
 • Aantal
  doden
  25.797

Schrijf je in op “Gezond Vandaag” en ontvang de beste artikels dagelijks in je mailbox!