scrollTop top

Vangst van de dag: het Bio-boeket van bloomon

Vangst van de dag: het Bio-boeket van bloomon

De Gezond.be-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw leven beter, makkelijker, lekkerder of mooier kan maken. Deze week: het Bio-boeket van bloomon.

Ben jij ook zo gek op zomerse veldboeketten? Dan ben je bij bloomon al enkele jaren aan het juiste adres. Vorig jaar lanceerde het merk bovendien als allereerste speler in de Benelux een gemengd boeket met 100% biologische bloemen. Het succes was zo overweldigend dat de Bio-boeketten dit jaar opnieuw aangeboden worden. Een Bio-boeket bestaat volledig uit biologisch Skal-gecertificeerde bloemen: in de volle grond en op natuurlijke wijze geteeld. Bovendien is de verpakking dit jaar bijna volledig recycleerbaar.

Verrassing en avontuur


Frisse veldbloemen, zomerse korenbloemen of prachtige zonnebloemen. Wat je in de bus krijgt, is altijd een kleurrijke verrassing! ‘Hoe het daadwerkelijke design eruit komt te zien, is afhankelijk van welke bloemen er beschikbaar zijn. Zo spelen de weersomstandigheden een grote rol bij het aanbod van biologische bloemen. Dat maakt het spannend en avontuurlijk: samen met onze kwekers zetten we alles op alles om een groot publiek een verrassend en divers Bio-boeket aan te bieden’, laat Anton van Duijn, Style Director bij bloomon, ons nog weten. Wij hebben ons boeket alvast besteld!

Bio-boeket ( € 34,95) met persoonlijk kaartje (optioneel € 1,95) Bijpassende Pixie vaas ( € 9,95).
Info: bloomon.be

(Door Helena Spriet)


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  229.227.642
 • Aantal
  doden
  4.706.115
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  1.226.682
 • Aantal
  doden
  25.524

Schrijf je in op “Gezond Vandaag” en ontvang de beste artikels dagelijks in je mailbox!