Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Handige apps om beter te kunnen slapen

Anja
3 min read

Mobiele apps zijn er in allerlei soorten en maten. Zo zijn er applicaties die je voornamelijk gebruikt om in contact te blijven met vrienden en vriendinnen, zijn er apps die je gebruikt om foto’s te bewerken en zijn er ook honderden applicaties die je kunt gebruiken voor je werk. Slaap jij slecht? Dan zijn er zelfs applicaties die je kunt downloaden om jouw nachtrust te verbeteren. Welke drie applicaties het beste zijn voor mensen die niet goed slapen en hun slaap willen verbeteren, lees je in dit artikel.

Applicatie #1: Sleep Cycle

Sleep Cycle is een intelligente wekker in de vorm van een applicatie. De app analyseert je slaappatroon en maakt je wakker als je in een lichte slaapfase zit. Op deze manier word je niet alleen gemakkelijker wakker, maar voel je je bovendien meer uitgerust dan wanneer je uit een diepe slaap gewekt wordt. Daarnaast heeft de app niet alleen een intelligente wekker, maar ook aangename wekgeluiden en statistieken om je slaap te analyseren.
 

Applicatie #2: SnurkLab

Snurk je of ben je benieuwd of je snurkt? Dan kun je de mobiele applicatie SnurkLab downloaden. SnurkLab is een applicatie die gesnurk opneemt en je achteraf laat horen hoeveel en hoe hard je hebt gesnurkt. Kom je erachter dat je veel snurkt? Dan kun je hier mogelijk iets aan doen door je houding te veranderen of door hulpmiddelen aan te schaffen tegen het snurken. Heb je een bepaald hulpmiddel aangeschaft om het snurken te verminderen, dan kun je met SnurkLab weer controleren of dit hulpmiddel ook echt werkt en je inderdaad minder snurkt. Niet alleen fijn voor jou, maar ook zeker voor je partner! Heb je een partner die snurkt? Dan is het downloaden van deze applicatie zeker een aanrader.
 

Applicatie #3: SleepCare

SleepCare is een applicatie die niet alleen het slaappatroon bijhoudt, maar gebruikers ook echt aan de slag zet met slaaprestrictie, ontspanningsoefeningen en hun slaaphygiëne. De applicatie is gebaseerd op de bestaande therapie die door psychologen gegeven wordt en hierdoor erg effectief.

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…