Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Als je dit eet, verbrand je vet terwijl je slaapt

Olivier
2 min read

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar het klopt echt! Je kan blijkbaar vet verbranden terwijl je slaapt. Hoe doe je dit nu? Het is simpel, door bepaalde producten te eten voordat je naar bed gaat, zorg je ervoor dat je metabolisme vet gaat verbranden, gewoon terwijl jij lekker ligt te snurken. We hebben deze voedingsmiddelen hieronder voor jullie op een rijtje gezet!

Groene thee

Volgens Amerikaans onderzoek, verhoogt groene thee je metabolisme en vetoxidatie. Dit kom door de thermogene eigenschappen van groene thee. Daarnaast bevat groene thee minder cafeïne en calorieën dan koffie en zit het vol met antioxidanten en flavonoïden!

Zuivel

Het zogeheten Caseïne-eiwit dat je terugvindt in de meeste zuivelproducten, helpt bij vetverlies terwijl je slaapt. De producten die het meest rijk zijn aan deze eiwit zijn melk en cottage cheese.

Volle granen

Een verhoogde inname van volle granen kan ervoor zorgen dat je metabolismefuncties verbeteren. Dit komt door de complexe koolhydraten en vezels die je terugvindt in de volle granen. Je vindt ze in: tarwe, haver, bruine rijst, quinoa of spelt.

Peper

Door het eten van zwarte of rode pepers geef je je metabolisme een flinke boost. Eet pittig en val af terwijl je slaapt!

Citrusvruchten

Citrusvruchten bevatten vet verbrandende voedingsstoffen, vezels en vitamine C. Met name deze vitamine, speelt een belangrijke rol in het verwerken van vet in je lichaam. Het verdunt en elimineert vet, wat ervoor zorgt dat je gewicht verliest.

Door Olivier

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…