Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Mannen: verzorg die wenkbrauwen!

Camille
2 min read

Soms zie je mannen lopen waarbij het lijkt alsof ze slechts één wenkbrauw hebben. Beide wenkbrauwen worden namelijk met elkaar verbonden door een harige brug boven hun neus. Dergelijke wenkbrauwen zien er onverzorgd, en soms zelfs afschrikwekkend, uit.

Modelleren van wenkbrauwen

Mannen kunnen, met een beetje moeite, hun wenkbrauwen echter prima modelleren. Om aan de slag te gaan, heb je enkel een pincet nodig om de overtollige haartjes uit te trekken. Het is een geduldig werkje dat wel een vaste had vereist voor het beste resultaat. Beschik je niet over deze vaardigheden dan is het wellicht verstandig om een ander deze klus te laten klaren. Binnen tien minuten zul je versteld staan van het overweldigende resultaat.

Zelf aan de slag

Wanneer je van plan bent om zelf je wenkbrauwbrug aan te pakken dan helpen onderstaande tips je vast een beetje op weg.

  • Geen scheermesje of scheerapparaat gebruiken om je wenkbrauwen in model te brengen.
  • Een haarvrije zone van een duimbreedte tussen de twee wenkbrauwen is aan te bevelen. Indien je immers meer haar verwijderd dan loop je de kans om op een buitenaards wezen te gaan lijken.
  • Strek de huid goed uit die je wilt ontharen. Dit doe je met de duim en wijsvinger van je vrije hand. Met een pincet kun je dan haartje voor haartje verwijderen.
  • Wenkbrauwen epileren is geen pretje, maar wel de moeite waard om even op je tanden te bijten.

Dikke wenkbrauwen modelleren

Erg dikke wenkbrauwen kun je dunner maken door aan de onderkant uit te trekken. De bovenzijde laat je altijd ongemoeid. Uiteraard moet je rekening houden met de natuurlijke vorm van de wenkbrauwen om geen absurde gezichtsuitdrukking te creëren. Verwijder ook niet te veel haartjes omdat dit eveneens een vreemd effect geeft, en je de verwijderde haartjes niet meer terug kunt plaatsen.

Door Camille

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…