Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Onderzoek: dit zijn de beste momenten om de ware tegen te komen

Olivier
2 min read

Ware liefde kun je niet plannen, uitstippen of ingewikkeld incalculeren. Voor hetzelfde geld kom je namelijk je crush tegen op een brakdag – een dag waarin je alleen maar in je trainingsbroek en veels te grote trui rondloopt – waarop je tóch echt even naar de winkel moet. Hier zijn de beste momenten op de ware tegen te komen!

Je hebt het zelf in de hand… deels.

Recent onderzoek toonde aan; er zijn sommige punten waarop je de kans op het ‘ene mooie moment’ significant kunt verhogen. De eerste wordt genoemd als leer zijn vrienden kennen. Als jij de vrienden van je crush kent, is de kans namelijk groot dat jij hem ook een keer tegen het lijf loopt. En als zijn vrienden weten dat jij helemaal geweldig bent, kunnen zij dat ook aan hem doorgeven.

Daarnaast wordt het weten waar hij werkt als een belangrijk punt genoemd. Hierbij vermeldt het onderzoek overigens wel dat je absoluut niet moet stalken, om overduidelijke redens. Juist het ‘toevallig’ langskomen op zijn werk, of er een keertje langslopen verhoogt je kansen.

En ook: de feestjes. Via social media kun je veel te weten komen over elkaar. Naar welk feest je gaat, welke muziek je leuk vindt en of jullie dezelfde vrienden hebben. Op een feestje is een geweldige kans om elkaar tegen het lijf te lopen. Ook concerten zijn een belangrijke plaats om elkaar tegen het lijf te lopen (letterlijk, bij een druk concert).

Door Olivier

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…