Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Onverzorgde maar toch stijlvolle haartypes voor mannen

Bram
3 min read

Als de haartrends van dit jaar in één woord beschreven moeten worden, zou de term ‘onverzorgd’ het beste de lading dekken. Zo is het op dit moment helemaal in om een nonchalante, ietwat onverzorgde haarstijl aan te houden die toch stijlvol oogt. Hoe je dit bereikt? Dat lees je in dit artikel.

Zo lees je in dit artikel welke vier haarstijlen je aan kan houden voor een onverzorgde, nonchalante maar toch stijlvolle look. Door één van deze haarstijlen aan te houden, weet je zeker dat jouw kapsel helemaal bij de trends van nu past.

Haarstijl één: nonchalante krullen

Heb je volle krullen, dan is het erg eenvoudig om deze op onverzorgde, nonchalante maar toch stijlvolle wijze te dragen. Het enige wat je hoeft te doen met met volle krullen een nonchalante en stijlvolle look na te streven, is wat haarproducten gebruiken om je haar te stylen en ervoor te zorgen dat je krullen er goed uit zien. Vervolgens kun je jouw krullen lekker warrig door elkaar doen, voor een nonchalante en opvallende look. Het creëren van de look kost bijna geen tijd, de look ziet er nonchalant uit maar de look is ook geschikt voor op kantoor. Ideaal dus!

Haarstijl twee: halflang haar met een nonchalante wetlook

Een wetlook is een look waarbij je haren er vochtig uit zien. Dit is het perfecte voorbeeld van een kapsel dat er enigszins onverzorgd en nonchalant uit ziet, maar ook stijlvol oogt. Dit komt omdat je halflange lokken nat goed tot hun recht komen en er direct sexy uit zien. Als je dames wil versieren met je kapsel, is deze nonchalante look dan ook zeker iets voor jou. En omdat je niets hoeft te doen om de look te creëren, behalve je haar natmaken en wat kammen, is de look geschikt voor iedereen. Kom je net uit de douche, dan kun je zo op de fiets stappen om naar je werk te gaan

Haarstijl drie: een knot voor mannen

De laatste tijd zie je steeds meer mannen met een knot rondlopen. Een knot is het samenbinden van het haar achterop het hoofd, om je gezicht wat meer vrijheid te geven en je haar gemakkelijker te kunnen dragen. Hoe je een knot draagt, kun je uiteraard helemaal zelf bepalen. Zo kun je jouw knot strak samenbinden voor een strenge, zakelijke look, maar kun je er ook voor kiezen om je knot wat warrig samen te binden. Op deze manier ziet je look er nonchalant uit, maar past je haar ook helemaal bij de trends van dit moment. Zo heb je een nonchalante look die bijna geen werk kost, maar loop je er toch stijlvol bij. 

Haarstijl vier: laat je halflange haar los hangen

Als je haar hebt dat nog boven de schouders uit komt, kun je dit gewoon los laten hangen. Kam je haar als je onder de douche uit komt of uit bed stapt, woel het een beetje door elkaar voor een warrig effect en je bent klaar. Door je halflange haar los te laten hangen heb je een nonchalante look die bijna geen tijd kost, maar zie je er ook stijlvol uit en pas je helemaal bij de laatste trends van dit moment.

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…