Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Over deze dingen maakt elk koppel wel eens ruzie

Anja
2 min read

Iedere relatie kent natuurlijk leuke en minder leuke dingen. Af en toe een ruzie is natuurlijk ook helemaal niet erg. Er zijn heel veel dingen waar over zo'n ruzietje kan gaan. Het leuke is dat veel koppels over dezelfde dingen ruziemaken. Misschien komt één van deze dingen jou en je partner ook wel heel bekend voor.

Onderweg en thuis

Op vakantie gaan met je partner is iets wat natuurlijk heel leuk zou moeten zijn. Meestal is dat wel het geval, maar er zijn momenten waarop je liever thuis was gebleven. Vaak heeft het iets te maken met de route die jullie zullen nemen. De een wil precies volgens de GPS rijden en de ander wil op gevoel de weg zoeken.

Bij veel stelletjes leidden deze meningsverschillen tot een ruzie als de uitgestippelde route niet goed blijkt te zijn. Thuis zijn er ook genoeg dingen waar stelletjes ruzie over kunnen maken. Wat te denken van een was die je partner doet met jouw kleren erbij. Als er dan iets niet goed gaat met die was, leidt het waarschijnlijk tot een ruzie. 

Relationele ruzies

Behalve over kleine dingetjes zoals hierboven, zullen er ook wel eens meer serieuze ruzies voorkomen. Een van de meest voorkomende ruzies is een ruzie als gevolg van miscommunicatie. Het komt zelfs in een relatie nog regelmatig voor dat je elkaar niet goed begrijpt.

Op een gegeven ogenblik kunnen ook vaste rituelen omslaan in een sleur. Elke keer naar datzelfde terras of winkeltje is op een bepaald moment niet meer zo leuk. Vaak kunnen ruzies voorkomen worden door eerder uit deze sleur te komen.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…